Η Σιγκαπούρη επιβεβαίωσε επίσημα το πρώτο κρούσμα κοροναϊού

Κινέζος πολίτης στη Σιγκαπούρη βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για τον νέο κοροναϊό. Ο λόγος για έναν 66χρονο, μόνιμο κάτοικο του Ουχάν, ο οποίος έφτασε στη Σιγκαπούρη με μια ομάδα εννέα ταξιδιωτών τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου και διέμεινε στο θέρετρο Shangri-La’s Rasa Sentosa, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το τοπικό υπουργείο Υγείας.

Επιπλέον, μια 53χρονη γυναίκα, η οποία είναι επίσης Κινέζα πολίτης αλλά δεν είχε ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη με το ίδιο γκρουπ, βρέθηκε θετική σε προκατακρκτικά τεστ και περιμένει τον επανέλεγχο για να διαπιστωθεί αν τελικά έχει τον ιό.

Και ο γιος του 66χρονου, ένας 37χρονος Κινέζος, θεωρείται επίσης ύποπτη περίπτωση, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ταξιδιωτών έχουν μπει σε καραντίνα κι εξετάζονται εδώ και δυο βεβδομάδες, χωρίς ωστόσο να έχει διαπιστωθεί πως ο ιός έχει εξαπλωθεί περαιτέρω.

Από τη στιγμή που οι έλεγχοι έχουν επεκταθεί και περιλαμβάνουν τις θερμοκρασίες όλων των ανθρώπων που φτάνουν από την Κίνα, ο αριθμός των ύποπτων περιπτώσεων στη Σιγκαπούρη έχει αυξηθεί.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, συνολικά έχει καταγράψει 28 ύποπτες περιπτώσεις, με ηλικές από 1 ως 78 ετών, ενώ τους ελέγχους που έχουν γίνει, επτά άτομα βγήκαν «.καθαρά»

Let's block ads! (Why?)


ΥΓΕΙΑ – Makeleio.gr
Η Σιγκαπούρη επιβεβαίωσε επίσημα το πρώτο κρούσμα κοροναϊού Η Σιγκαπούρη επιβεβαίωσε επίσημα το πρώτο κρούσμα κοροναϊού Reviewed by Unknown on 16:09 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.