Κορονοϊός: Σε καραντίνα η πόλη της Κίνας όπου εμφανίστηκε ο ιός -Σταμάτησαν όλα τα δημόσια μέσα μεταφοράς

Οι αρχές της μεγαλούπολης Βoυχάν της Κίνας όπου πρωτοεμφανίστηκε ο νέος κοροναϊός, αποφάσισαν την αναστολή της λειτουργίας των δημόσιων μέσων μεταφοράς, το κλείσιμο του αεροδρομίου και των σιδηροδρομικών σταθμών για τους ταξιδιώτες που σκόπευαν να αναχωρήσουν από την πόλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνιστούν παράλληλα στους κατοίκους να μην φύγουν από την πόλη χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Τα δρομολόγια των αστικών και υπεραστικών λεωφορείων, του μετρό, των φέριμποτ, καθώς και οι αναχωρήσεις των αεροπλάνων και των αμαξοστοιχιών αναστέλλονται από αύριο στις 10:00 το πρωί τοπική ώρα, μέχρι νεωτέρας, υπογράμμισε η ειδοποίηση που εξέδωσε το ειδικό κλιμάκιο που έχει συστήσει η τοπική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του ιού.

Το μέτρο λήφθηκε σε μια προσπάθεια «δραστικής διακοπής εξάπλωσης του ιού, για τον αποφασιστικό περιορισμό της έξαρσης και την διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών», τονίζει η ειδοποίηση.

Let's block ads! (Why?)


Κορονοϊός: Σε καραντίνα η πόλη της Κίνας όπου εμφανίστηκε ο ιός -Σταμάτησαν όλα τα δημόσια μέσα μεταφοράς Κορονοϊός: Σε καραντίνα η πόλη της Κίνας όπου εμφανίστηκε ο ιός -Σταμάτησαν όλα τα δημόσια μέσα μεταφοράς Reviewed by olablogs on 23:48 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.