ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Αυτός ο άντρας έριξε χρωματισμένη άμμο πάνω στο τραπέζι. Αυτό που θα κάνει στην συνέχεια είναι μαγευτικό!

Η «ακουστική συναισθησία», είναι γνωστή ως μια σπάνια ικανότητα να βλέπει κάποιος ήχους. Σίγουρα ακούγεται απίστευτο για τους περισσότερους αλλά κάποιοι μουσικοί όπως ο Stevie Wonder και ο Billy Joel το βιώνουν.

Παρακάτω θα δείτε ένα μουσικό, τον Kenichi Kanazawa ο οποίος δημιούργησε μια συσκευή η οποία θα μας δώσει κάποια εικόνα σχετικά με το τι βλέπουν οι άνθρωποι που ακούν ήχους. Ο Kenichi, χρησιμοποιεί χρωματισμένη άμμο και στη συνέχεια στέλνει παλμούς ηχητικών κυμάτων μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο τραπέζι.

Η άμμος αναπηδά και δημιουργούνται διάφορα σχήματα, τα οποία αλλάζουν ανάλογα με τη συχνότητα. Το αποτέλεσμα είναι όμορφο και εντυπωσιακό. Είναι πραγματικά απίθανο να βλέπει κανείς οπτικά τι συμβαίνει με τους ήχους.

Δείτε το απίστευτα εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί.

tilestwra.com

Let's block ads! (Why?)

Αυτός ο άντρας έριξε χρωματισμένη άμμο πάνω στο τραπέζι. Αυτό που θα κάνει στην συνέχεια είναι μαγευτικό!
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Αυτός ο άντρας έριξε χρωματισμένη άμμο πάνω στο τραπέζι. Αυτό που θα κάνει στην συνέχεια είναι μαγευτικό! ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Αυτός ο άντρας έριξε χρωματισμένη άμμο πάνω στο τραπέζι. Αυτό που θα κάνει στην συνέχεια είναι μαγευτικό! Reviewed by olablogs on 03:38 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.