Δημοσκόπηση: Φοβούνται “θερμό” επεισόδιο με την Τουρκία οι Έλληνες! - Ελληνοτουρκικά

Νέα δημοσκόπηση βλέπει το «φως» της δημοσιότητας και τα ευρήματά της είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. «Προσφυγή στην Χάγη» η καλύτερη λύση σύμφωνα με την πλειοψηφία των ερωτηθέντων, την ώρα που ο φόβος για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία του Ερντογάν είναι μεγάλος!

Χαρακτηριστικό της κατάσταση που επικρατεί στις ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι το γεγονός πως το 54,6% εκτιμά πως υπάρχει πιθανότητα θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, ενώ το 39,2% θεωρεί πως δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. 

Το 42,6%, μάλιστα, θεωρεί πως η προσφυγή στη Χάγη είναι η ενδεδειγμένη επίλυση των διαφορών με την Τουρκία. Το 28,8% θέλει απευθείας διάλογο με την Άγκυρα, ενώ το 21,3% απαντά πως ούτε το ένα, ούτε το άλλο συνιστούν λύση.

Οι λέξεις που εκφράζουν περισσότερο τους πολίτες για το παρόν και το μέλλον της χώρας σύμφωνα με την δημοσκόπηση είναι οι εξής:

– Φόβος: 40%

– Ελπίδα 38,7%

– Ντροπή: 31,6%

– Οργή: 30,5%

– Περηφάνια 13,6%

– Σιγουριά 11,9%.

Let's block ads! (Why?)


Δημοσκόπηση: Φοβούνται “θερμό” επεισόδιο με την Τουρκία οι Έλληνες! - Ελληνοτουρκικά Δημοσκόπηση: Φοβούνται “θερμό” επεισόδιο με την Τουρκία οι Έλληνες! - Ελληνοτουρκικά Reviewed by Unknown on 21:11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.