Ένα μακάβριο τηλεπαθητικό όνειρο…

Μοιραστείτε το άρθρο...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Ένα περίεργο φαινόμενο τηλεπάθειας είχε δημοσιευθεί σε εφημερίδες της εποχής, την άνοιξη του 1925.

Συγκεκριμένα, η Άλις Γκάμπρεν είχε δει στον ύπνο της ότι σε έναν ορισμένο δρόμο του Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο πατέρας δολοφονούνταν. Μάλιστα, είχε ακούσει μέχρι και τον επιθανάτιο ρόγχο του.

Η Άλις ξύπνησε φανερά αναστατωμένη από το ρεαλιστικότατο αυτό όνειρο και έτρεξε αμέσως στο δωμάτιο του πατέρα της, ο οποίος κοιμόταν ήσυχος και ατάραχος στο κρεβάτι του.

Το τραγικό αυτό όνειρο επαναλήφθηκε για τέσσερις συνεχείς νύχτες. Ο δολοφόνος ήταν πάντοτε ο ίδιος. Επρόκειτο για έναν υπηρέτη, τον οποίο η οικογένεια είχε εκδιώξει από την οικία της ως κλέφτη.

Η ανήσυχη κόρη έσπευσε να καλέσει την Αστυνομία, η οποία για πολλά βράδια είχε τοποθετήσει Αστυνομικούς στο σημείο του δρόμου που τους είχε υποδείξει η νεαρή Άλις. Αλλά, στο τέλος, έπαυσε αυτή την ιδιότυπη φρούρηση, διότι δεν είχε συμβεί τίποτα που να δικαιολογεί τους φόβους της.

Έτσι πέρασαν μερικοί μήνες. Μια σκοτεινή νύχτα, όμως, το έγκλημα πραγματοποιήθηκε. Ο ατυχής πατέρας, ο οποίος διακωμωδούσε τον εφιάλτη της θυγατέρας του, έπεφτε νεκρός, άγρια δολοφονημένος, από τον παλιό του υπηρέτη.

Το μακάβριο τηλεπαθητικό όνειρο έλαβε σάρκα και οστά. Μα, η δυστυχής Άλις, ανήμπορη να διαχειριστεί αυτό που της συνέβη, εγκλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 27/05/1925…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ", στις 27/05/1925
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 27/05/1925
Μοιραστείτε το άρθρο...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Let's block ads! (Why?)



Ένα μακάβριο τηλεπαθητικό όνειρο…
Ένα μακάβριο τηλεπαθητικό όνειρο… Ένα μακάβριο τηλεπαθητικό όνειρο… Reviewed by olablogs on 08:18 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.