ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Φτιάξτε μόνες σας ένα ρομαντικό φωτιστικό από σεμεδάκια!

Τα σεμεδάκια είναι παλιομοδίτικα όταν χρησιμοποιούνται με τον παραδοσιακό τρόπο, πάνω σε τραπέζια και καναπέδες. Στη διακόσμηση όμως όλα είναι πιθανά και μία καινούρια πρόταση επαναφέρει στην επικαιρότητα τα αγαπημένα προικιά, που σίγουρα θα έχει πλέξει για εσάς η γιαγιά σας.

Αδειάστε το ντουλάπι με τα σεμέ και προμηθευτείτε με ένα μεγάλο μπαλόνι, κόλλα για ταπετσαρία, πινέλο, εφημερίδες και καλώδιο με ντουι για να δημιουργήσετε ένα vintage ρομαντικό φωτιστικό. Δείτε πώς θα το πετύχετε:
Προμηθευτείτε με κόλλα για ταπετσαρία και μικρά κομμάτια από σεμεδάκια.


Φουσκώστε ένα στρόγγυλο μπαλόνι με μέγεθος της αρεσκείας σας. Στην ουσία αποτελεί το καλούπι του φωτιστικού σας.Βουτήξτε καλά στην κόλλα το πινέλο και περάστε μία γενναιόδωρη ποσότητα στα σεμεδάκια, βρέχοντας τα και στις δύο πλευρές.
Αρχίστε να τα κολλάτε το ένα δίπλα στο άλλο πάνω στο μπαλόνι.Περιμένετε μέχρι να στεγνώσουν καλά. Μόλις βεβαιωθείτε ότι έχουν σκληρύνει, σπάστε το μπαλόνι.Περάστε ένα καλώδιο με ντουι και σταθεροποιήστε το με σύρμα.
πηγή


Φτιάξτε μόνες σας ένα ρομαντικό φωτιστικό από σεμεδάκια!
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Φτιάξτε μόνες σας ένα ρομαντικό φωτιστικό από σεμεδάκια! ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Φτιάξτε μόνες σας ένα ρομαντικό φωτιστικό από σεμεδάκια! Reviewed by olablogs on 02:16 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.