Φλεγόμενος ιπτάμενος κώνος πάνω από στρατιωτική βάση, το 1948…

Μοιραστείτε το άρθρο...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Η εμφάνιση ενός ιπτάμενου φλεγόμενου κώνου στον ουρανό, κόκκινου χρώματος, το οποίο άφηνε πίσω του ένα ατμώδες πράσινο νέφος, εξακολουθούσε να παραμένει ένα άλυτο μυστήριο για τους στρατιώτες και τους πολίτες, οι οποίοι ανέφεραν ότι το παρατήρησαν την Πέμπτη, στις 9 Ιανουαρίου του 1948, κοντά στην Αεροπορική Βάση του Κλίντον της Οκλαχόμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η στρατιωτική διοίκηση της περιοχής έλαβε επίσημη ενημέρωση για το παράξενο ουράνιο φαινόμενο, αλλά ανακοίνωσε πως δε γνώριζε περί τίνος επρόκειτο.

Η ανακοίνωση, μάλιστα, πρόσθετε χαρακτηριστικά:

“Ο σκοπός του Πύργου Ελέγχου του αεροδρομίου διέκρινε πρώτος το μυστηριώδες ουράνιο φαινόμενο στις 19:30 τοπική ώρα. Η κίνηση του ιπτάμενου κώνου παρακολουθήθηκε στενά μέχρι και τις 19:50, δηλαδή για είκοσι λεπτά, οπότε και εξαφανίστηκε στον ορίζοντα.

Κατόπιν, ο φλεγόμενος ιπτάμενος κώνος αιωρήθηκε εκ νέου στον αέρα και έπειτα, άρχισε να χάνει ύψος. Η ταχύτητα του φαινομένου ήταν καταπληκτική, ενώ η λαμπρότητά του ήταν τέτοια, ώστε διαπέρασε πυκνό στρώμα νεφών και επισκίασε απολύτως κάθε άλλο αστρικό φως”.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 10/01/1948…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ", στις 10/01/1948
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 10/01/1948
Μοιραστείτε το άρθρο...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Let's block ads! (Why?)



Φλεγόμενος ιπτάμενος κώνος πάνω από στρατιωτική βάση, το 1948…
Φλεγόμενος ιπτάμενος κώνος πάνω από στρατιωτική βάση, το 1948… Φλεγόμενος ιπτάμενος κώνος πάνω από στρατιωτική βάση, το 1948… Reviewed by olablogs on 08:07 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.