Η τελευταία σφραγίδα άνοιξε. Οι Πλειάδιοι αναλαμβάνουν

Η τελευταία σφραγίδα άνοιξε. Οι Πλειάδιοι αναλαμβάνουν
Η τελευταία σφραγίδα άνοιξε. Οι Πλειάδιοι αναλαμβάνουν
Οι αρχαγγελικες δυναμεις μεσα απο τα κειμενα που προφερουν στο αρχαγγελικο ημερολογιο [(μπλογκ)/archangelic calendar blog] μας πληροφορουν στον παρον αληθινο γηινο χρονο για οσα η ανθρωπινη συνειδητοτητα (στο μεγαλύτερο ποσοστο της) αδυνατει να αντιληφθει.


Οι πληροφοριες που μας προωθουν μεσω επιλεγμενων Εργατων του Φωτος προσδιοριζουν τοσο την απιστευτη δυναμη που διαθετει η ανθρωπινη συνειδητοτητα αλλα δεν το γνωριζει, καθως και τα τεκταινομενα σε υψηλοτερα και χαμηλοτερα επιπεδα/διαστασεις, τις αλλαγες που πραγματοποιουνται σε σφαιρικο χρονο και οχι γραμμικο οπως το μεγαλυτερο μερος της ανθρωποτητας αντιλαμβανεται.
Στο συγκεκριμενο βιντεο μας πληροφορουν οτι η εβδομη σφραγιδα εχει ηδη ανοιξει, με αυτο να σσυνεπαγεται οτι ανοιγουν μπροστα μας νεες χρονογραμμες πιο υψηλοτερων οψεων και αυτη η τελευταια σφραγιδα αποδιδει ενα μεγαλυτερο φιναλε.
Ο πλανητης μας θα γινει ακατοικητος για τις χαμηλοτερες δονησεις και θα ειναι αρκετα επωδυνο για οσους δεν εχουν ανεβει δονητικα. Οι Πλειαδειοι ανελαβαν τον ελεγχο και παντοτε εδειχναν αγαπη για την ανθρωποτητα. Ολα πηγαινουν συμφωνα με το θεικο σχεδιο.
Αν και μας παρακολουθουν απο ενα υψηλοτερο πεδιο χωρις να ζουν οσα ζουν οι ανθρωποι η προσβαση τους στα ανθρωπινα δρωμενα ειναι αμεση. Επισης πολλα ηφαιστεια θα εκραγουν, το οργανωμενο σκοταδι ζηταει μια συμφωνια η οποια δεν προκειται να γινει απο την μερια των Φωτεινων Δυναμεων μεχρι να σταματησει το εμποριο ανθρωπων τοσο στην Γη οσο και σε αλλα αστρικα συστηματα.
Παρακολουθήστε το βίντεο από το κανάλι Katerina Kostaki Official του YouTube για να μάθετε περισσότερα:



Σχετικοί σύνδεσμοι: https://archangeliccalendar.com
Η τελευταία σφραγίδα άνοιξε. Οι Πλειάδιοι αναλαμβάνουν
Η τελευταία σφραγίδα άνοιξε. Οι Πλειάδιοι αναλαμβάνουν Η τελευταία σφραγίδα άνοιξε. Οι Πλειάδιοι αναλαμβάνουν Reviewed by Unknown on 13:16 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.