Το απόλυτο όπλο των ναζί, ίσως, έχει κατασκευαστεί

Το απόλυτο όπλο των ναζί, ίσως, έχει κατασκευαστεί

Το απόλυτο όπλο των ναζί, ίσως, έχει κατασκευαστεί

Στις 10 Οκτωβρίου 1996 στις 5.20 μ.μ. μια νεαρή γυναίκα στο Νιούτον του Ιλινόις ξαφνιάστηκε από τις ανήσυχες φωνές των παιδιών της. Όταν βγήκε στην αυλή είδε μια μεταλλική συσκευή σε σχήμα πούρου που αιωρούνταν σε ύψος 15 μέτρων πάνω από τη γη.

Το ελλειψοειδές αυτό αντικείμενο φαινόταν να έχει 6 μετρά μήκος και 2,5 μετρά πλάτος και περιβαλλόταν από ένα μπλε φωτεινό πέπλο. Ξαφνικά, ανέβηκε και χάθηκε με απίστευτη ταχύτητα.

Στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας στις 10 Σεπτεμβρίου 1967, τρεις ψαράδες είδαν έναν «ιπτάμενο δίσκο» να πέφτει στη θάλασσα και στη συνέχεια μάζεψαν τα συντρίμμια του. Μέτα από χημικές αναλύσεις διαπιστώθηκε ότι αυτά τα κομμάτια ήταν από μαγνήσιο καθαρότητας ανώτερης από αυτήν που επιτυγχάνεται με τις συνηθισμένες μεθόδους.

Αυτό ενίσχυσε τις πιθανότητες ότι επρόκειτο για εξωγήινο σκάφος.Έχουν αναφερθεί θεάσεις τέτοιων αντικειμένων σε όλο τον κόσμο, όπως και στην Ελλάδα. Έχουν παράξενα σχήματα, μα τα περισσότερα τείνουν να υιοθετούν συχνότερα το σχήμα τους σε δίσκο ή πούρο. Από αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό καθιερώθηκε διεθνώς να αναφερόμαστε σε τέτοιου είδους αντικείμενα και ως «ιπτάμενοι δίσκοι».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο από το κανάλι Lab of Datum:

Ίσως φτιάχτηκε το απόλυτο όπλο των ναζί ? Haunebu

loading...

Let's block ads! (Why?)

Το απόλυτο όπλο των ναζί, ίσως, έχει κατασκευαστεί
Το απόλυτο όπλο των ναζί, ίσως, έχει κατασκευαστεί Το απόλυτο όπλο των ναζί, ίσως, έχει κατασκευαστεί Reviewed by Unknown on 18:03 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.