Δίαιτα express: Χάσε εύκολα δύο κιλά σε μία εβδομάδα με αυτό το πρόγραμμα διατροφής-ΦΩΤΟ

Θέλεις να χάσεις τα περιττά κιλά αλλά δεν ξέρεις πώς; Με αυτό το πρόγραμμα διατροφής μπορείς να χάσεις έως και δύο κιλά την εβδομάδα.

Για τις περισσότερες γυναίκες, η απώλεια βάρους μοιάζει με εφιάλτη. Ωστόσο με το σωστό πρόγραμμα διατροφής, ειδικά όταν αυτό συνδυάζεται με γυμναστική, τίποτα δεν είναι ανέφικτο και μπορείς να χάσεις τα κιλά που θέλεις χωρίς κόπο και πείνα.

Παρακάτω μπορείς να δεις ένα πρόγραμμα διατροφής για να χάσεις δύο κιλά σε μία εβδομάδα. Ακολούθησέ το και σε λίγο τα περιττά κιλά θα είναι παρελθόν!

Πρωινό Προτίμησε τις εξής δύο εναλλακτικές εναλλάξ. Τη μία μέρα βρώμη με μπανάνα και γάλα ή γιαούρτι με λίγα λιπαρά και την άλλη δύο φέτες ψωμί ολικής άλεσης με δύο βραστά αυγά και γαλοπούλα.

Δεκατιανό & απογευματινό Μήλο ή ξηροί καρποί ή ένα κομμάτι τυρί με παξιμάδι

Μεσημεριανό Σαλάτα με κοτόπουλο. Κάθε μέρα μπορείς να δοκιμάζεις και διαφορετικούς συνδυασμούς λαχανικών.

Βραδινό Μακαρόνια ολικής άλεσης ή κάποια σαλάτα με λαχανικά και κοτόπουλο. Όλο αυτό το διάστημα, είναι σημαντικό να πίνεις πολύ νερό, τουλάχιστον 8-9 ποτήρια την ημέρα. Η άθληση ακόμα και στο ελάχιστο, σίγουρα θα λειτουργήσει βοηθητικά.

ΠΗΓΗ: Onmed.gr  ,  www.mothersblog.gr  , medium.com

Let's block ads! (Why?)

ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ – Newsitamea.gr
Δίαιτα express: Χάσε εύκολα δύο κιλά σε μία εβδομάδα με αυτό το πρόγραμμα διατροφής-ΦΩΤΟ Δίαιτα express: Χάσε εύκολα δύο κιλά σε μία εβδομάδα με αυτό το πρόγραμμα διατροφής-ΦΩΤΟ Reviewed by Unknown on 15:21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.