ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - H Απίστευτη DIY Μεταμόρφωση μιας Παλιάς Καρέκλας (Video)

Με τα DIY projects μπορείτε να μεταμορφώσετε ολοκληρωτικά αντικείμενα που ετοιμαζόσασταν να πετάξετε.

Δεν θα πιστεύετε πόσο εύκολη και απλή είναι η μεταμόρφωση που θα σας δείξουμε σήμερα με τη βοήθεια της Mr. Kate.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω η Mr. Kate αναλαμβάνει να μεταμορφώσει μια παλιά ξεπερασμένη καρέκλα στην πιο όμορφη ρουστίκ καρέκλα για το σαλόνι σας.

thehomeissue_diy01

Ξήλωμα Ξεκινήστε βγάζοντας το μαξιλάρι, τα μπράτσα και την πλάτη της καρέκλας ώστε να μείνει εντελώς άδεια. Για να το πετύχετε χρησιμοποιείστε κατσαβίδι και ψαλίδι ή ό,τι άλλο σας βολεύει.

thehomeissue_diy04

Βάψιμο Ακολουθεί το τρίψιμο της καρέκλας με γυαλόχαρτο και στη συνέχεια βάψιμο με μπογιά της επιλογής σας. Η Mr. Kate χρησιμοποίησε πράσινη βαφή σε μορφή σπρέι και εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα έντονο χρώμα για να φανεί καλύτερα το αποτέλεσμα της μεταμόρφωσης.

Επιλέξτε κλαδιά Βεβαιωθείτε πως τα κλαδιά που θα χρησιμοποιήσετε είναι αρκετών ετών και εντελώς στεγνά. Αν τα κλαδιά που επιλέξετε έχουν υγρασία θα αλλάξουν μέγεθος όσο θα στεγνώνουν. Αφήστε τα σε ξηρό μέρος για 24 ώρες ώστε να βεβαιωθείτε πως δεν έχουν υγρασία.

thehomeissue_diy02

Τοποθετήστε τα κλαδιά Βάλτε τα κλαδιά στην πλάτη της καρέκλας και κόψτε τα αν χρειάζεται. Πριν τα κολλήσετε περάστε την πλάτη της καρέκλας (ό,τι έχει απομείνει) με σπρέι πολυουρεθάνης (θα το βρείτε σε καταστήματα που πουλάνε δομικά υλικά) για να προστατέψετε το ξύλο και στη συνέχεια κολλήστε τα κλαδιά με κόλλα για ξύλινες επιφάνειες.

Επιλέξτε ύφασμα για το μαξιλάρι σας Βρείτε ένα ύφασμα που σας αρέσει και τοποθετήστε το πάνω στο μαξιλάρι της καρέκλας όπως θα κάνατε αν τυλίγατε ένα δώρο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συρράψει καλά το ύφασμα πάνω στο μαξιλάρι και τοποθετήστε το μαξιλάρι στην καρέκλα σας.

thehomeissue_diy05

thehomeissue_diy

Το video που ακολουθεί θα σας δείξει βήμα-βήμα όλη τη διαδικασία της μεταμόρφωσης.

via

Let's block ads! (Why?)

H Απίστευτη DIY Μεταμόρφωση μιας Παλιάς Καρέκλας (Video)
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - H Απίστευτη DIY Μεταμόρφωση μιας Παλιάς Καρέκλας (Video) ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - H Απίστευτη DIY Μεταμόρφωση μιας Παλιάς Καρέκλας (Video) Reviewed by olablogs on 07:57 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.