BINTEO: Σομαλοί τραγουδούν τουρκικά στρατιωτικά συνθήματα – Αυτοί έρχονται ως «μετανάστες»;


Τεράστιος κίνδυνο για την Ελλάδα...

Το διαλυτήριο πλοίων στην περιοχή του Αλί Αγά στην Τουρκία (περίπου 50 χιλιόμετρα βορείως της Σμύρνης) έχει μπει τους τελευταίους μήνες στο «μικροσκόπιο» της ΕΥΠ, της ΕΛΑΣ κι άλλων ξένων υπηρεσιών! Αυτό γιατί υπάρχουν ενδείξεις και πληροφορίες ότι από αυτόν τον χώρο ξεκινούν δεξαμενόπλοια γεμάτα με εκατοντάδες παράνομους μετανάστες που καταλήγουν στα ελληνικά και ιταλικά παράλια!

Αυτό προέκυψε από την ανάλυση του δρομολογίου αλλά και του παρασκηνίου, του τουρκικού δεξαμενοπλοίου, το οποίο προσάραξε πριν από 22 ημέρες στον μώλο του λιμανιού της Κέας και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 193 άτομα προερχόμενα από το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Πακιστάν και την Σομαλία.


Όλοι μας πρέπει να παρακολουθήσουμε το παρακάτω βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται Σομαλοί κομάντος να τραγουδούν τουρκικά στρατιωτικά συνθήματα μάχης.

Αναρωτιόμαστε: Αυτούς στέλνουν στην Ελλάδα ως «μετανάστες»; Ήδη στην χώρα μας υπάρχουν αρκετοί αλλοδαποί από την Σομαλία. Δεν αποκλείεται σημαντικός αριθμός από αυτούς να έχουν λάβει ανάλογη τουρκική στρατιωτική εκπαίδευση!

Άλλωστε, για όσους δεν γνωρίζουν, από το 2017 η Τουρκία διατηρεί στρατιωτική βάση στην παραθαλάσσια περιοχή της Jaziira, στην Μογκαντίσου της Σομαλίας. Η βάση θεωρείται από τις μεγαλύτερες υπερπόντιες εγκαταστάσεις της Τουρκίας.

«Συντρίβω τον εχθρό με την σιδερένια μου δαγκάνα», τραγουδούν στα τούρκικα οι Σομαλοί!

Δείτε το βίντεο, πατώντας κάτω δεξιά, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι αγγλικοί υπότιτλοι:





Δείτε βίντεο από τα εγκαίνια της βάσης στην Σομαλία το 2017:

BINTEO: Σομαλοί τραγουδούν τουρκικά στρατιωτικά συνθήματα – Αυτοί έρχονται ως «μετανάστες»; BINTEO: Σομαλοί τραγουδούν τουρκικά στρατιωτικά συνθήματα – Αυτοί έρχονται ως «μετανάστες»; Reviewed by olablogs on 21:08 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.