Μύνημα προς τους θετικά σκεπτόμενους και αΦυπνισμένους Ανθρώπους!


του Χάρλαντ Θίερς (Ηarald Thiers)
απόδοση Αρετή Ωμέγα

"Μέσω της παρούσας απελευθερωτικής δράσης των Φωτεινών Δυνάμεων για ολόκληρη την ανθρωπότητα (και πέρα από αυτή) συνέρχονται όλο και περισσότεροι άνθρωποι! Οι πολλοί άπιστοι, ξερόλες, υπνοβάτες και τρόλ, που εμάς τους αφυπνιστές και φωτεινούς εργάτες συνήθιζαν να μας περιγελούν βαριεστημένα ή να μας χαρακτιρίζουν σαν "συνωμοσιολόγους" θα κατανοήσουν τις επόμενες ημέρες σιγά σιγά σε ποιό πνευματικό επίπεδο βρισκόταν οι ίδιοι κατά το παρελθόν και τι "γελοίες φιγούρες" υπήρξαν οι ίδιοι επί σειρά ετών: δηλαδή τέτοιοι που διατήρησαν σε κίνηση ολόκληρο το σύστημα απάτης επάνω στη Γη για πολύ περισσότερα χρόνια από ότι ήταν απαραίτητο, εξαιτίας της άγνοιας, της παθητικότητας, του εγωισμού ή και της φιλαργυρίας τους!

Οι τελευταίες ημέρες του σκοτεινού συστήματος εδω πάνω στη Γη έχουν ήδη ξημερώσει!

Για το λόγο αυτό στηρίξτε νοερά την δράση απελευθέρωσης που λαμβάνει ήδη χώρα με ταχύτατους ρυθμούς. Για κανένα λόγο μη συμμετέχετε σε ομαδικούς διαλογισμούς (των σκοτεινών δυνάμεων) και μην ακολουθείται επίσης τους σαν τα μανιτάρια ξεπροβάλοντες ξαφνικά Πράκτορες του Βαθέως Κράτους (Deep State Agents), οι οποίοι σας προτρέπουν να διαμαρτυθηθείται ή να βγείτε μαζικά στους δρόμους!


Αποτραβηχτείτε κατά το δυνατόν αμέσως και πλήρως, διότι ακριβώς αυτές τις ημέρες λαμβάνουν χώρα στρατιωτικές επιχειρήσεις τεραστίων διαστάσεων ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις της Γης. Αυτές οι δραστηριότητες θα απελευθερώσουν την ανθρωπότητα από τα τελευταία κατάλοιπα μιας σκλαβιάς που διήρκησε περισσότερα από 10.000 χρόνια για πάντα!


Πιθανότατα από τα μέσα Απριλίου να ξεκινήσει μια εντελώς διαφορετική εποχή, μια εποχή Αγάπης και Φωτός!

Πόσο απίστευτη, μεγαλειώδης και πρωτόγνωρη για την ανθρώπινη ιστορία στιγμή!Θα γιορτάσουμε, όχι μόνον μέρες ή εβδομάδες, αλλά μήνες ολόκληρους αυτό το ιστορικό γεγονός!


Συντονιστείτε και χαρείτε το ξεκίνημα της Νέας Εποχής (του Υδροχόου) που βρίσκεται τώρα ακριβώς εμπρός μας!
Με Φωτεινούς χαιρετισμούς!



ο Δικός σας Harald Thiers"


Μύνημα προς τους θετικά σκεπτόμενους και αΦυπνισμένους Ανθρώπους! Μύνημα προς τους θετικά σκεπτόμενους και αΦυπνισμένους Ανθρώπους! Reviewed by olablogs on 19:27 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.