Ιπτάμενοι δίσκοι και εξωγήινα όντα στην Αργεντινή, το 1968…

Στο Μιραμάρ, 450 χιλιόμετρα μακριά από το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, ένας νεαρός, ο οποίος κινούνταν το βράδυ της 22ας Ιουνίου του 1968 με το ποδήλατό του, δήλωσε ότι βρέθηκε αιφνιδίως ενώπιον ενός μυστηριώδους ιπτάμενου αντικειμένου μεγάλου μεγέθους, του οποίου το άνω τμήμα περιστρεφόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το παράδοξο ιπτάμενο αντικείμενο αιωρούνταν σε ύψος μόλις 50 εκατοστών από το έδαφος και κατηύθυνε δέσμη ερυθρού φωτός προς τη Γη, σαν η φωτεινή αυτή ακτίνα να του χρησίμευε ως στήριγμα.

Το μυστηριώδες αντικείμενο εξέπεμπε διαλειπτικό βόμβο και φωτεινά σήματα από τα πλάγια σημεία του σκάφους. Όταν ο νεαρός πλησίασε, οι βόμβοι αυξήθηκαν και η παράξενη πτητική μηχανή εξαφανίστηκε στον ουρανό με ασύλληπτη ταχύτητα.

Η Αστυνομία, που είχε εν τω μεταξύ ειδοποιηθεί, μετέβη επί τόπου και διαπίστωσε ότι στο χώμα υπήρχαν ίχνη καύσης. Ο Επιθεωρητής της πόλης Μιραμάρ ανέφερε ότι ο αυτόπτης μάρτυρας δεν ήταν ούτε μεθυσμένος ούτε υπό την επήρεια κάποιας παραισθησιογόνου ουσίας, αλλά, αντιθέτως, θεωρούνταν σοβαρός και αξιόπιστος.

Στην πόλη Καταμάρκα, χίλια χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Μπουένος Άιρες, ο πιλότος ενός ιδιωτικού αεροσκάφους, το οποίο πετούσε σε ύψος διακοσίων μέτρων, αντιλήφθηκε ένα φαιό νέφος σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων και στη συνέχεια, ένα περίεργο ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο είχε τη μορφή ενός ανεστραμμένου κοίλου δίσκου, που μετατοπιζόταν με τεράστια ταχύτητα, δίχως να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του.

Ματαίως επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Πύργο Ελέγχου της Καταμάρκα. Αργότερα, ο Πύργος τού επιβεβαίωσε ότι είχε χάσει κι αυτός την επαφή μαζί του.

Μάλιστα, την ίδια νύχτα, σε απόσταση εβδομήντα χιλιομέτρων από την Καταμάρκα, ο οδηγός ενός ταξί που μετέφερε τρία άτομα, διέκρινε στον ουρανό ένα παράδοξο πτητικό μηχάνημα σε ύψος μόλις πέντε μέτρων από την άσφαλτο. Ο κινητήρας του αυτοκινήτου σταμάτησε και δεν ξαναλειτούργησε έκτοτε. Ο ιπτάμενος δίσκος ανυψώθηκε ξαφνικά και κατόπιν, εξαφανίστηκε.

Επίσης, μια νεαρή γυναίκα ανέφερε σοκαρισμένη στις Αρχές ότι είχε δει έναν ταξιδιώτη του Διαστήματος, αναστήματος περίπου δύο μέτρων, ο οποίος φορούσε στο κεφάλι του ένα είδος σκάφανδρου.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 23/06/1968…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 23/06/1968
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 23/06/1968

Let's block ads! (Why?)



Ιπτάμενοι δίσκοι και εξωγήινα όντα στην Αργεντινή, το 1968…
Ιπτάμενοι δίσκοι και εξωγήινα όντα στην Αργεντινή, το 1968… Ιπτάμενοι δίσκοι και εξωγήινα όντα στην Αργεντινή, το 1968… Reviewed by olablogs on 09:04 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.