Συμβαίνει τώρα: Εξωγήινοι έρχονται σε άμεση επαφή με πολλούς ανθρώπους, σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί το κάνουν - ΜΥΣΤΗΡΙΟ

εξωγήινη γυναίκα σε φανταστικό φόντο

Συμβαίνει τώρα: Εξωγήινοι έρχονται σε άμεση επαφή με πολλούς ανθρώπους, σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί το κάνουν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ήδη από τον προηγούμενο αιώνα, ο κόσμος έχει πλημμυρίσει από αναφορές για θεάσεις ΑΤΙΑ αλλά και εξωγήινης προέλευσης αλληλεπιδράσεις.

Άνθρωποι από όλα τα μήκη και τα πλάτη στον πλανήτη Γη, διαθέτουν πληροφορίες, μαρτυρίες και βίντεο από αυτό το περίεργο, αλλά αρκετά σοβαρό, φαινόμενο. Ωστόσο, με την πάροδο των ετών, οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει σε ένα πλήθος πιθανών εμφανίσεων UFO αλλά και πολλές φάρσες που τους έχουν κάνει απίστευτα επιφυλακτικούς πλέον για την αποδοχή οποιωνδήποτε πληροφοριών σχετικά με την πιθανή εξωγήινη δραστηριότητα.

Αυτός είναι ένας λόγος που μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου πληθυσμού μένουν δύσπιστοι, παρά το ότι βγαίνουν συχνά στο φως αρκετά επίσημα έγγραφα, αλλά και επίσημα βίντεο, τα οποία δείχνουν να επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι εμείς, τα ανθρώπινα όντα, έρχονται σε τακτική επαφή με εξωγήινα όντα.

Σύμφωνα με ειδικούς των UFO σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν περισσότερα από 80 είδη εξωγήινων φυλών, οι οποίες έχουν έρθει σε επαφή ή αλληλεπιδρούν με ορισμένες ανθρώπινες κοινότητες στον Πλανήτη Γη. Όχι, μόνο κατά το παρελθόν, αλλά και σήμερα. Τώρα.

Υπάρχουν κάποιοι ισχυρισμοί που δηλώνουν ότι κάποιοι εξωγήινοι έχουν αρχίσει και έρχονται σε επαφή με τους ανθρώπους. Όχι, έτσι σποραδικά, ή σε τυχαίες περιστάσεις που έλαχε να γίνουν αντιληπτοί. Υποστηρίζεται ότι οι επισκέψεις αυτές είναι συνειδητές και γίνονται συνειδητά από τους εξωγήινους.

Διαβάστε επίσης: Η Πρώτη Μαζική Επαφή με Φιλικούς Εξωγήινους Έγινε στην Ιταλία

Οι πληροφορίες αυτές έρχονται είτε από ανθρώπους φερόμενους ως απαχθέντες, είτε από στενές επαφές τρίτου τύπου, είτε από πληροφοριοδότες, όπως πρώην στρατιωτικό προσωπικό και άλλα αξιόπιστα πρόσωπα.

Έχουν αναφερθεί περιστατικά, όπως εκείνο μιας γυναίκας που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, δέχτηκε μια απροσδόκητη επίσκεψη ενός εξωγήινου στο πίσω μέρος του κήπου της. Μετά το αρχικό σοκ, ο μυστηριώδης επισκέπτης, με χαρισματική πειθώ της εξηγεί ότι έρχεται σε επαφή μαζί της με φιλικές και ειρηνικές διαθέσεις, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψει εκείνη ή την οικογένειά της.

Υποτίθεται ότι παρόμοιες επισκέψεις εξωγήινων σε φιλικό επίπεδο έχουν δεχτεί αρκετοί άνθρωποι. Οι επισκέψεις αυτές φαίνεται να πληθαίνουν και ο σκοπός τους δείχνει την πρόθεσή τους να θέλουν να συστηθούν οι ίδιοι σε εμάς τους ανθρώπους και να μας γνωρίσουν τον πολιτισμό τους. Για ποιο λόγο το κάνουν όλο αυτό; Ίσως, υπάρχει μία απάντηση.

Ακούγεται πολύ τρελό και αφύσικο, γι’ αυτό και πολλοί δεν δέχονται αυτή την αφήγηση. Φαντάζεστε; Εκεί που πηγαίνετε στη δουλειά σας, εκεί που παρκάρετε, εκεί που ποτίζετε τον κήπο σας, εκεί που πλένετε το μπαλκόνι σας, ή σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητά σας να εμφανιστεί ένας εξωγήινος που άμεσα θα κατευνάσεις τις πρώτες αντιδράσεις σας, το σοκ, και θα σας πιάσει μία φιλική κουβέντα;

Διαβάστε επίσης: Πως Όντα από Άλλο Κόσμο Έσωσαν τη Ζωή της Συζύγου μου

Κάπου εδώ κυριαρχεί ένα βασικό ερώτημα: Τι οδήγησε τους εξωγήινους να αρχίσουν τις εμφανίσεις τους σε προσωπικό επίπεδο; Γιατί τώρα;

Οι απαντήσεις πάνω σε αυτό το ερώτημα θα μπορούσαν να είναι πολλές, ασχέτως με το τι απαντούν οι ίδιοι οι εξωγήινοι – εφόσον, φυσικά, τους έχει τεθεί ένα παρόμοιο ερώτημα.

Ίσως, λοιπόν, αυτή η στρατηγική, της συνειδητής προσωπικής επαφής των εξωγήινων με τους ανθρώπους, να έχει έναν προειδοποιητικό χαρακτήρα, μίας μελλοντικής παγκόσμιας εμφάνισής τους που αφού έχουν προετοιμάσει τον κόσμο αρκετά και αφού έχουν διαδοθεί τα νέα πέρα από το επίπεδο των φημών, να μην τρομάξουν οι υπόλοιποι άνθρωποι όταν τους δουν. Βολιδοσκοπούν και προετοιμάζουν την παγκόσμια κοινότητα για την εμφάνισή τους.

Αλλά για ποιον λόγο θέλουν να εμφανιστούν; Ίσως, γιατί πρέπει να επέμβουν ή να παρέμβουν σε κάτι. Μπορεί να βλέπουν ότι ο πλανήτης μας είναι καταδικασμένος και είναι πολύ επικίνδυνο να είμαστε σε αυτόν. Μπορεί να έρχονται να μας προστατέψουν από άλλες κακόβουλες φυλές που καταφθάνουν. Μπορεί πολύ απλά να θέλουν να μας μάθουν κάποια πράγματα, να μας χαρίσουν γνώσεις.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι ισχύει και τι όχι. Ούτε, αν πέρα από τις υποθέσεις υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτά που διαδίδονται περί συνειδητών επισκέψεων εξωγήινων σε προσωπικό επίπεδο με καθημερινούς ανθρώπους. Ακόμα και αν είναι αλήθεια, η δυσπιστία πολλών απαξιώνει το θέμα.

Πάντως υποστηρίζεται ότι αυτές οι συνειδητές επισκέψεις μπορεί να διαρκέσουν μήνες ή και χρόνια προκειμένου να αυξηθούν ομαλά οι προσωπικές εμπειρίες των ανθρώπων, να μην τρομοκρατηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός αλλά, κυρίως, για να μην διαστρεβλωθούν από φιλόδοξους διαμεσολαβητές ή/και κυβερνητικούς ή άλλου είδους εκπροσώπους κέντρων εξουσίας.

Ο καθένας μπορεί να πιστέψει, να δεχτεί ή να απορρίψει ό,τι θέλει.

diadrastika.com

Φωτογραφία του GeorgeB2 από το Pixabay

loading...

Let's block ads! (Why?)

Συμβαίνει τώρα: Εξωγήινοι έρχονται σε άμεση επαφή με πολλούς ανθρώπους, σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί το κάνουν
Συμβαίνει τώρα: Εξωγήινοι έρχονται σε άμεση επαφή με πολλούς ανθρώπους, σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί το κάνουν - ΜΥΣΤΗΡΙΟ Συμβαίνει τώρα: Εξωγήινοι έρχονται σε άμεση επαφή με πολλούς ανθρώπους, σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί το κάνουν - ΜΥΣΤΗΡΙΟ Reviewed by Unknown on 01:05 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.