Οι Κοσμικοί Κηπουροί που Δημιούργησαν τον Πλανήτη μας

φυτεμένοι αστεροειδείς που ταξιδεύουν προς την Γη

Οι Κοσμικοί Κηπουροί που Δημιούργησαν τον Πλανήτη μας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πριν από εκατομμύρια χρόνια, μία ιδιαίτερα εξελιγμένη φυλή εξωγήινων στον γαλαξία, αποφάσισε ότι η Γη ήταν κατάλληλη για να πραγματοποιήσει ένα πείραμα γαλαξιακών επιπέδων, πολλαπλών και ποικίλων ειδών, όπως μια κοσμική κιβωτός του Νώε. Την φυλή αυτή ονομάζουμε “Οι Κηπουροί”.

Όταν αυτό αποφασίστηκε, άρχισαν να γίνονται όλες οι σχετικές προετοιμασίες επάνω στον πλανήτη Γη, ώστε να μπορέσει να δεχτεί και να φιλοξενήσει ζωή. Κάθε είδους ζωή. Ένα μεγάλο θαύμα από διάφορα είδη φυτών και ζώων τα οποία προήλθαν από διαφορετικά μέρη του γαλαξία.

Το έξυπνο σε αυτό το δημιούργημα είναι ότι έφτιαξαν αυτόν τον τεράστιο σφαιρικό “Κήπο” τους, κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να αυτοτροφοδοτείται, να αυταανανεώνεται, να αυτοαναζωογονείται με αποτέλεσμα το κάθε είδος που θα υπάρχει σε αυτόν να αποτελεί τον κρίκο μίας αλυσίδας που θα συμμετέχει σε αυτή την αέναη και αεικίνητη δραστηριότητα.

Όπως κάθε καλός κηπουρός επιλέγει ποια φυτά και ποια λουλούδια θα φυτέψει στον κήπο του, που θα βολέψει το κάθε είδος, με ποια κριτήρια, με ποια σειρά χρωμάτων, μεγεθών, αρωμάτων, με ποιόν τρόπο θα γίνεται η φροντίδα τους, αν θα είναι αυτόματη ή αν θα τα φροντίζει ο ίδιος, έτσι έκαναν και οι Κηπουροί.

Όλα αυτά έχουν σκοπό την ευαρέστηση όλων των αισθήσεων που μπορεί να έχει εκείνος που θα απολαμβάνει την ομορφιά του κήπου και φυσικά, τα γούστα του, τουλάχιστον, ως προς τις μυρωδιές και τα χρώματα που επιλέγει. Ο σκοπός είναι η ευχαρίστηση. Το να ξυπνάει κάθε πρωί και να απολαμβάνει. Το να έρχεται το βράδυ και να έχει ευχαριστηθεί η ψυχή του.

Συνήθως ο κηπουρός έχει τις καλές του και είναι ευδιάθετος. Τα φυτά και τα λουλούδια αντιλαμβάνονται με κάποιο τρόπο αυτή την θετική ενέργεια, εναρμονίζονται με την χαρά του κηπουρού, χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν πως και από που προέρχεται. Κάποιες φορές, όμως, ο κηπουρός έχει τις μαύρες του και η συμπεριφορά του είναι παράξενη. Τα φυτά και τα λουλούδια αντιλαμβάνονται την αλλαγή που με άγνωστο, προς αυτά, τρόπο την λαμβάνουν και εναρμονίζονται μαζί της όπως όταν ο κηπουρός είναι χαρούμενος. (η συνέχεια στην δεύτερη σελίδα μετά τις διαφημίσεις)

loading...

Let's block ads! (Why?)

Οι Κοσμικοί Κηπουροί που Δημιούργησαν τον Πλανήτη μας
Οι Κοσμικοί Κηπουροί που Δημιούργησαν τον Πλανήτη μας Οι Κοσμικοί Κηπουροί που Δημιούργησαν τον Πλανήτη μας Reviewed by Unknown on 12:46 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.