Παράξενη φιγούρα στον Άρη με τραγιάσκα και τσάπα στο χέρι που κάθισε να πάρει μιαν ανάσα (video) - ΜΥΣΤΗΡΙΟ

φιγούρα στον πλανήτη Άρη

Παράξενη φιγούρα στον Άρη με τραγιάσκα και τσάπα στο χέρι που κάθισε να πάρει μιαν ανάσα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα πολύ περίεργο εύρημα εντόπισε χρήστης του facebook, στην επιφάνεια του Άρη και πολύ γρήγορα έγινε viral.

Πρόκειται για ένα σημείο που εντοπίζεται σε πανοραμική φωτογραφία με την ονομασία MSL / Curiosity Rover : Sol 2093 Right Mastcam by TerraForm Mars (Neal Spence).

Στα δεξιά της εικόνας είναι πολύ εύκολο να ξεχωρίσουμε κάτι που έντονα μοιάζει με ανθρωπόμορφη φιγούρα στον Άρη με τραγιάσκα και τσάπα στο χέρι που κάθισε να πάρει μιαν ανάσα. Φαίνεται να φοράει καφετιά ρούχα, ενώ ο τρόπος που “ενδύουν” την φιγούρα δίνουν στο μυαλό την εντύπωση δύο χεριών, με το ένα λυγισμένο να κρατάει μακρύ αντικείμενο που θα μπορούσε να είναι μία τσάπα ή ένα κουπί.

Η φιγούρα φαίνεται να κάθεται, σαν για να ξαποστάσει, ύστερα από μία κοπιώδη προσπάθεια να φέρει σε πέρας αυτό για το οποίο βρίσκεται εκεί.

Αν ο πλανήτης Άρης ήταν κατοικημένος ή εάν η φωτογραφία προερχόταν από μία τοποθεσία στην Γη, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε με περισσότερη σιγουριά, ότι πρόκειται για έναν αγρότη ή, τέλος πάντων, για μία ανθρώπινη φιγούρα.

loading...

Let's block ads! (Why?)

Παράξενη φιγούρα στον Άρη με τραγιάσκα και τσάπα στο χέρι που κάθισε να πάρει μιαν ανάσα (video)
Παράξενη φιγούρα στον Άρη με τραγιάσκα και τσάπα στο χέρι που κάθισε να πάρει μιαν ανάσα (video) - ΜΥΣΤΗΡΙΟ Παράξενη φιγούρα στον Άρη με τραγιάσκα και τσάπα στο χέρι που κάθισε να πάρει μιαν ανάσα (video) - ΜΥΣΤΗΡΙΟ Reviewed by Unknown on 09:28 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.