Ο Λονδρέζος δικηγόρος που ισχυριζόταν ότι επικοινωνούσε με τον Άρη, το 1926…

Ίσως η επικοινωνία με τον γειτονικό μας πλανήτη Άρη να μην είναι ακατόρθωτη. Το 1926, ο Λονδρέζος δικηγόρος Μάνσφιλντ Ρόμπινσον, ο οποίος ασχολούνταν και με την τηλεπάθεια, ισχυριζόταν ότι όχι μόνο επικοινωνούσε με τον Κόκκινο Πλανήτη, αλλά ότι ήταν και εξαιρετικά δημοφιλής σε αυτόν.

Ο Δόκτωρ Ρόμπινσον υποστήριζε ότι είχε αποκτήσει και μια φίλη από τον Άρη, ονόματι Γκομαρούρου, από την οποία είχε λάβει διάφορα μηνύματα και φρόντιζε, άλλωστε, να τον κρατά ενήμερο για όσα σημαντικά διαδραματίζονταν στον δικό της πλανήτη.

Ο Λονδρέζος δικηγόρος έλεγε ακόμη ότι είχε γνωρίσει τόσο καλά τους Αρειανούς, ώστε ήταν σε θέση να περιγράψει λεπτομερώς την εμφάνισή τους, το τι έτρωγαν, τι έπιναν και τι συνήθειες είχαν.

Εν πάση περιπτώσει, ο Ρόμπινσον διατεινόταν ότι οι Αρειανοί έπιναν τσάι και κάπνιζαν. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 1926, ο δικηγόρος μετέφερε μέσω ραδιοφώνου, όπου ήταν καλεσμένος σε εκπομπή, ένα μήνυμα προς τον Άρη, το οποίο απαρτιζόταν από δύο λέξεις: “Οπεστινιπία Σεκόκπα” και έφερε την υπογραφή “Μ.Μ.Μ.”

Ο Μάνσφιλντ Ρόμπινσον ανακοίνωσε ότι μετά από αυτό έλαβε απάντηση από την Αρειανή φίλη του, τη Γκομαρούρου, η οποία ήταν φίλη του διευθυντή του μεγαλύτερου ραδιοφωνικού σταθμού του Άρη.

Σύμφωνα με τους παράδοξους ισχυρισμούς του δικηγόρου, οι Αρειανοί ήταν μια φυλή γιγάντων, πανύψηλοι, με μεγάλα αυτιά, στιλπνά μαλλιά και αμυγδαλωτά μαύρα μάτια. Έπιναν τσάι και κάπνιζαν, ενώ είχαν τα δικά τους προηγμένα αυτοκίνητα, τα οποία έτρεχαν με ασύλληπτη ταχύτητα.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΣΚΡΙΠ”, στις 12/12/1926…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΣΚΡΙΠ", στις 12/12/1926
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΣΚΡΙΠ”, στις 12/12/1926

Let's block ads! (Why?)



Ο Λονδρέζος δικηγόρος που ισχυριζόταν ότι επικοινωνούσε με τον Άρη, το 1926…
Ο Λονδρέζος δικηγόρος που ισχυριζόταν ότι επικοινωνούσε με τον Άρη, το 1926… Ο Λονδρέζος δικηγόρος που ισχυριζόταν ότι επικοινωνούσε με τον Άρη, το 1926… Reviewed by olablogs on 08:04 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.