Πόσα μυστηριώδη πλάσματα ζουν στη λίμνη Λοχ Νες;

Κατά το έτος 1967, είκοσι τρία μυστηριώδη αντικείμενα εθεάθησαν στην πολυθρύλητη λίμνη Λοχ Νες της Σκωτίας, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή για το υδάτινο “τέρας”, που λέγεται ότι κρύβεται στα νερά της.

Αυτό τουλάχιστον ανακοινώθηκε από το “Γραφείο Ερευνών επί των Φαινομένων του Λοχ Νες”, το οποίο παρακολουθούσε κατά τη διάρκεια όλου του έτους τη γραφική σκωτσέζικη λίμνη, προκειμένου να φωτογραφίσει το περίφημο τέρας.

Μεταξύ άλλων, ο ειδικός αυτός φορέας, ο οποίος είχε ιδρυθεί για να ερευνήσει τον βυθό, αλλά και την επιφάνεια της λίμνης, ανέφερε ότι είχε παρατηρήσει ανεξήγητη αναταραχή των υδάτων, χωρίς καμία δικαιολογημένη αιτία.

Παλαιότερα, το συγκεκριμένο Γραφείο Ερευνών είχε υποστηρίξει ότι πιθανόν να υπάρχουν, όχι ένα “Τέρας του Λοχ Νες”, αλλά περισσότερα. Μάλιστα, σύμφωνα με μια διαδεδομένη θεωρία της εποχής, ίσως να επρόκειτο περί γιγαντιαίων υδάτινων ερπετών.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, 10/05/1968…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 10/05/1968
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 10/05/1968

Let's block ads! (Why?)



Πόσα μυστηριώδη πλάσματα ζουν στη λίμνη Λοχ Νες;
Πόσα μυστηριώδη πλάσματα ζουν στη λίμνη Λοχ Νες; Πόσα μυστηριώδη πλάσματα ζουν στη λίμνη Λοχ Νες; Reviewed by olablogs on 09:04 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.