Το περιστατικό της Ουάσινγκτον, το 1952…

Στις 22 Ιουλίου του 1952, ανακοινώθηκε αρμοδίως ότι ειδικές υπηρεσίες μελετούσαν σχολαστικά τις πρώτες επαφές ραντάρ της Αμερικανικής Αεροπορίας με τα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία επέμεναν να εμφανίζονται σε διάφορα σημεία της Αμερικής και τα οποία πιθανολογούνταν πως ήταν νέου τύπου ιπτάμενοι δίσκοι.

Πράγματι, μονάδα ραντάρ, η οποία ανήκε στο Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας Αεροσκαφών του εθνικού αεροδρομίου της Ουάσινγκτον, εγκατεστημένη στις όχθες του ποταμού Πότομακ, ανέφερε ότι ήρθε σε επαφή με οκτώ αινιγματικά ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία ταξίδευαν με ταχύτητα 100 έως 130 μιλίων την ώρα, γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στις 19 Ιουλίου του 1952.

Τα άγνωστης προέλευσης αντικείμενα αναφέρθηκε πως πετούσαν πολύ κοντά στην Αεροπορική Στρατιωτική Βάση Andrews, στην ευρύτερη περιοχή της Ουάσινγκτον.

Σε σχετική έκθεσή του, ο Σμηναγός S. C. Pierman, παλαίμαχος πιλότος, δήλωσε εξάλλου ότι κατά τη διάρκεια πτήσης του, διέκρινε ευκρινώς τρία μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα, λαμπρώς φωτισμένα, να ταξιδεύουν με “τρομακτική ταχύτητα”.

Οι συνεχείς θεάσεις πλήθους ιπτάμενων δίσκων στον ουρανό της αμερικανικής πρωτεύουσας από τις 12 Ιουλίου του 1952 και για πολλές μέρες στη σειρά, έμεινε στην Ιστορία ως “Εισβολή στην Ουάσινγκτον”.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 23/07/1952…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ", στις 23/07/1952
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 23/07/1952

Let's block ads! (Why?)



Το περιστατικό της Ουάσινγκτον, το 1952…
Το περιστατικό της Ουάσινγκτον, το 1952… Το περιστατικό της Ουάσινγκτον, το 1952… Reviewed by olablogs on 08:04 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.