ΠΟΣΟ ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ : ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΕ «ΚΟΜΒΙΚΟΣ» ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σαν βόμβα έπεσε στις τάξεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων το νέο ότι ένας ανώτερο στέλεχος αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών του τουρκικού στρατού συνελήφθη γιατί ήταν ύποπτος για διαρροή πολύ σημαντικών πληροφοριών στο εξωτερικό και όπως υποστηρίζεται, σε «πηγές» που πρόσκεινται στον εξόριστο ηγέτη, Φετουλάχ Γκιουλέν, που βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, ο υπηρετών στο Γενικό Επιτελείο, λοχαγός, M. K., σαν υπασπιστής του αντιστράτηγου Ali Serin, διοικητή του τμήματος πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου, συνελήφθη ως Γκιουενιστής.

Ο λοχαγός αποκαλύφθηκε μετά από ανάκριση που άρχισε πριν από λίγο καιρό σε ένστολους που επικοινωνούσαν με τον κωδικό κινητής τηλεφωνίας, Bylock, που χρησιμοποιούν οι αξιωματικοί που ενέχονται σαν προσκείμενοι στον Γκιουλέν, αλλά στην ουσία σαν κεμαλικοί αξιωματικοί που αντιτίθενται σφόδρα στην ισλαμοποίηση του Ερντογάν.

Η ανάκριση, όπως έγινε γνωστό, συνεχίζεται και σε άλλους αξιωματικούς της υπηρεσίας πληροφοριών του τουρκικού στρατού, για μεγάλη διαρροή απόρρητων πληροφοριών σε… «άγνωστες» κατευθύνσεις!!!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail

Let's block ads! (Why?)


ΠΟΣΟ ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ : ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΕ «ΚΟΜΒΙΚΟΣ» ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΣΟ ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ : ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΕ «ΚΟΜΒΙΚΟΣ» ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Reviewed by olablogs on 10:49 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.