Κάνουν παιχνίδια οι Τούρκοι με το Oruc Reis – Ανακοίνωσαν πως ξεκίνησε για έρευνες - Ελληνοτουρκικά

Επικοινωνιακά παιχνίδια, πιθανότητα για εσωτερική κατανάλωση, από την Τουρκία με το ερευνητικό πλοίο, Oruc Reis.

Ένα tweet από την τουρκική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον (!) σύμφωνα με το οποίο το Orus Reis άρχισε σεισμικές έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο! “Το τουρκικό σκάφος Oruc Reis ξεκίνησε σεισμικές έρευνες μέσα στην υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο. Η Τουρκία ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα και τη δικαιοδοσία που απορρέει από το διεθνές δίκαιο στην υφαλοκρηπίδα της”, αναφέρει.

Tην ώρα που τμήμα των τουρκικών ναυτικών δυνάμεων αποχωρεί από τη θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου και επιστρέφει στη βάση του, η τουρκική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον με ανάρτηση της υποστηρίζει ότι το Oruc Reis ξεκίνησε σεισμικές έρευνες, παρότι το τουρκικό ερευνητικό βρίσκεται ακόμη στη θέση του.

Το Oruc Reis παραμένει αγκυροβολημένο στον κόλπο της Αττάλειας από τη μέρα που εκδόθηκε η τουρκική προκλητική NAVTEX. Το στίγμα του τουρκικού ερευνητικού πλοίου αποτυπώνεται στον διαδικτυακό χαρτη του Marine Traffic.

Let's block ads! (Why?)


Κάνουν παιχνίδια οι Τούρκοι με το Oruc Reis – Ανακοίνωσαν πως ξεκίνησε για έρευνες - Ελληνοτουρκικά Κάνουν παιχνίδια οι Τούρκοι με το Oruc Reis – Ανακοίνωσαν πως ξεκίνησε για έρευνες - Ελληνοτουρκικά Reviewed by Unknown on 21:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.