Η απαγωγή 163.000 έτη φωτός μακριά και η επιστροφή μου. Η εμπειρία που αξιολογήθηκε ως αληθινή - ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Η απαγωγή 163.000 έτη φωτός μακριά και η επιστροφή μου

Απόδοση Σπύρος Μακρής

Η ιστορία που θα διαβάστε παρακάτω δημοσιεύτηκε με τίτλο I was kidnaped by a UFO bubble, στην εφημερίδα The San Antonio Star, στις 16 Μαρτίου 1975. Πρόκειται για την μαρτυρία-εμπειρία ενός ανθρώπου που ισχυρίστηκε πως είχε επαφή με όντα από το διάστημα και ένα διαστημικό ταξίδι ύστερα από την απαγωγή του σε ένα σκάφος από άλλο πλανήτη, η οποία χαρακτηρίστηκε ως «νόμιμη» ή «θεμιτή» (legimate) από ψυχολόγο του Πανεπιστημίου του Ουαϊόμινγκ. O Δρ. R. Leo Sprinkle, διευθυντής συμβουλευτικής και δοκιμασίας στο πανεπιστήμιο, κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα μετά από μια εμπεριστατωμένη αξιολόγηση των εμπειριών που αφηγήθηκε ο Carl Higdon.

Ο Χίγκντον, 40 ετών τότε, ήταν ένας ειδικός στα γεωτρύπανα πετρελαίου για την AM Well Service Co. Στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου (1974) ενώ κυνηγούσε σε μια απομονωμένη περιοχή του Εθνικού Δρυμού Medicine Bow, συνέβη κάτι πολύ παράξενο, σε βαθμό που όσοι τον άκουσαν τον είπαν για τρελό. Εκείνος, όμως, ορκίζεται ότι λέει την αλήθεια.

Γύρω στις 4 μ.μ., παρατήρησε μια ομάδα πέντε αλκών (ένα είδος τεράστιου ελαφιού), σε αρκετή απόσταση από αυτόν. Σήκωσε το όπλο του, ένα Magnum, σημάδεψε και πάτησε την σκανδάλη. Κανονικά, η πυροδότηση αυτού του τύπου όπλου θα προκαλούσε τουλάχιστον έναν τραυματισμό. Ειδικά, όσοι γνωρίζετε από τέτοια όπλα θα μπορέσετε να φανταστείτε την έκπληξη του Higdon με αυτό που έγινε στη συνέχεια.

Αντί να πέσει κάτω η άλκη που σημάδεψε, η σφαίρα άφησε το τουφέκι του πολύ αργά, σχεδόν σαν να βγαίνει σε αργή κίνηση. Επιπλέον, το βλήμα έπεσε στο χιόνι μόλις 50 μέτρα μακριά. “Τι μπορεί να συμβαίνει;” αναρωτήθηκε ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά, έλαβε την απάντησή του.

“Αμέσως, ένιωσα ένα περίεργο γαργάλημα στον αέρα, όπως συχνά νιώθετε πριν από μια ηλεκτρική καταιγίδα. Γύρισα γρήγορα, είδα έναν «ξένο» να στέκεται πίσω μου, στις σκιές. Νόμιζα ότι ήταν απλώς ένας άλλος κυνηγός, έως ότου τα μάτια μου εξοικειώθηκαν με το έντονο φως του ηλιακού φωτός στο φρεσκο​​πεσμένο χιόνι. Ο «ξένος» πέρασε αθόρυβα προς το μέρος μου. Αν ήταν άνθρωπος, σίγουρα θα άκουγα τα βήματα του στα ξερόκλαδα που καλύπτονταν από το χιόνι.”

Όπως περιγράφει, ήταν ένα τύπος γύρω στο 1,80, ντυμένος με ένα κοστούμι που τον κάλυπτε από την περιοχή του λαιμού μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών του. Φορούσε μια ζώνη, στο κέντρο της οποίας ήταν ένα εξάκτινο αστέρι και ένα μυστηριώδες έμβλημα. Είχε χονδροειδή μαλλιά που στέκονταν ευθεία σαν τρίχες από σκούπα. Από την κορυφή του κεφαλιού έβγαιναν δύο ράβδοι που έμοιαζαν με κεραίες.

Το πρόσωπό του ήταν τρομακτικό, επειδή δεν είχε πηγούνι. Το κεφάλι του έβγαινε κατ ‘ευθείαν στο λαιμό του. Τα μάτια του ήταν ασυνήθιστα μικρά και δεν είχε φρύδια. Όση ώρα ήταν μαζί του – γιατί όπως θα δείτε ήταν αρκετές ώρες – σε καμία στιγμή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν είδε ποτέ ο Higdon, τα χέρια του “ξένου” – αν είχε. Τα μανίκια του μονοκόματου ενδύματός του ήταν μακριά, ενώ στη θέση των χεριών φαινόταν να είχε κάτι σαν ραβδιά. Ήταν σαν να μπορούσε να ελέγξει τη βαρύτητα με αυτά τα αντικείμενα. Βάλε το email σου στην φόρμα εγγραφής για να λαμβάνεις τα άρθρα μας

Ο “ξένος” – που αργότερα του συστήθηκε ως Ausso One – τον πλησίασε αρκετά κοντά. Τον ρώτησε αν πείναγε και χωρίς να περιμένει απάντηση του πέταξε έναν μικρό φάκελο ή ένα πακέτο που περιείχε τέσσερα χάπια. Τα πήρε, αν και συνήθως δεν παίρνει ούτε ασπιρίνη. Το επόμενο πράγμα που θυμάται ο Χίγκντον είναι να βρίσκεται μέσα σε ένα διαφανές σκάφος σε σχήμα κύβου, το οποίο στιγμές αργότερα ανυψώθηκε από το έδαφος και προφανώς τον μετέφερε σε έναν άλλο κόσμο, κάπου στο απεριόριστο κενό του διαστήματος. Η συνέχεια πιο κάτω.

loading...

Let's block ads! (Why?)

Η απαγωγή 163.000 έτη φωτός μακριά και η επιστροφή μου. Η εμπειρία που αξιολογήθηκε ως αληθινή
Η απαγωγή 163.000 έτη φωτός μακριά και η επιστροφή μου. Η εμπειρία που αξιολογήθηκε ως αληθινή - ΜΥΣΤΗΡΙΟ Η απαγωγή 163.000 έτη φωτός μακριά και η επιστροφή μου. Η εμπειρία που αξιολογήθηκε ως αληθινή - ΜΥΣΤΗΡΙΟ Reviewed by Unknown on 18:28 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.