Μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από το Αρκάνσας, το 1956…

Τα ραντάρ της αμερικανικής αεροναυτικής βάσης του Χάτσινσον “συνέλαβαν” μια πύρινη σφαίρα κατευθυνόμενη με μεγάλη ταχύτητα προς τα ανατολικά, τον Ιούλιο του 1956.

Εκπρόσωποι της βάσης διευκρίνισαν ότι ένα βομβαρδιστικό τύπου Β-29 απογειώθηκε έπειτα από πληροφορίες που κατέφθασαν και έκαναν λόγο για “λαμπρά φωτεινά αντικείμενα” πάνω από το Αρκάνσας.

Ένας τοπικός δημοσιογράφος, ο Μπράιαν Κόιν, δήλωσε ότι παρουσία αστυνομικών παρατήρησε ένα από τα μυστηριώδη “αντικείμενα”, το οποίο ακολουθούσε “μακρά λαμπρή φωτεινή γραμμή”. Το φαινόμενο έγινε αντιληπτό μετά τα μεσάνυχτα, ενώ στις 2 περίπου τα ξημερώματα παρατηρήθηκε και ένα δεύτερο “αντικείμενο”.

Ο Μπράιαν Κόιν ανέφερε ότι τα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα είχαν γίνει αντιληπτά από διάφορα σημεία του Αρκάνσας και ότι αυτά μετακινούνταν πότε μεν οριζοντίως και πότε δε καθέτως, καλύπτοντας μεγάλες αποστάσεις στον ουρανό.

Η φωτεινή προεξοχή των αντικειμένων είχε κατεύθυνση άλλοτε προς το έδαφος κι άλλοτε προς τις πλευρές τους, ενώ το σχήμα τους έμοιαζε με “δάκρυ”, η άκρη του οποίου ήταν πράσινη ή κυανοπράσινη.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 28/07/1956…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ", στις 28/07/1956
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 28/07/1956

Let's block ads! (Why?)



Μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από το Αρκάνσας, το 1956…
Μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από το Αρκάνσας, το 1956… Μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από το Αρκάνσας, το 1956… Reviewed by olablogs on 22:05 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.