Ο Ιταλός ιατρός που ισχυριζόταν ότι επικοινωνούσε με την Αφροδίτη…

Η αναγγελία του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Καλιφόρνιας ότι, κατόπιν των δεδομένων που μεταδόθηκαν από τη μη επανδρωμένη αποστολή της NASA, Mariner 2, τον Αύγουστο του 1962, δεν αποκλείστηκε διόλου η δυνατότητα ύπαρξης ζωής στην Αφροδίτη, πράγμα που είχε ως συνέπεια να περιβληθεί με νέο φωτοστέφανο μια παράξενη προσωπικότητα που ζούσε στην Ιταλία εκείνον τον καιρό.

Επρόκειτο για τον ιατρό Ντομένικο Ντελ Τσιάμπο, που είχε αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή του στη διάδοση της πεποίθησης ότι η Αφροδίτη, όχι μόνο κατοικείται, αλλά και μεταξύ αυτού του πλανήτη και της Γης διατηρείται εδώ και χιλιετίες επαφή, με ανταλλαγή μηνυμάτων και διπλωματικών αντιπροσωπειών!

Έτσι, πριν ακόμη ανακοινωθούν επισήμως τα αποτελέσματα της πολλά υποσχόμενης αυτής διαστημικής αποστολής, ο Τσιάμπο ισχυριζόταν:

“Κάτοικοι του Άρη και της Αφροδίτης μας ανακοίνωσαν ότι επικοινωνούν μαζί μας τηλεπαθητικά και ότι μεταξύ μας υπάρχουν πολλά μέντιουμ. Μάλιστα, από το 1930 και μετά, είμαι κι εγώ ένα από αυτά τα μέντιουμ”.

Ντομένικο Ντελ Τσιάμπο
Ντομένικο Ντελ Τσιάμπο

Και στην περίπτωση αυτή ο Ιταλός ιατρός δεν αστειευόταν, δεδομένου ότι ο άνθρωπος αυτός θεωρούνταν ένας αξιοσέβαστος και σοβαρότατος επιστήμονας.

Συχνά, μάλιστα, διηγούνταν τις εγκάρδιες σχέσεις που διατηρούσε με τους κατοίκους της Αφροδίτης και ιδίως, την επαφή που είχε για περίπου 32 χρόνια, κατά τις μεσονύκτιες ή τις πρωινές ώρες, με έναν μυστηριώδη αγγελιαφόρο, που τον επισκεπτόταν και του εξιστορούσε ένα σωρό πράγματα, τα οποία πληροφορούνταν οι υπόλοιποι άνθρωποι μετά την παρέλευση πολλών μηνών.

Ο Ντομένικο Ντελ Τσιάμπο ήταν 62 ετών, κανονικού αναστήματος, με μουστάκια και γένια, δίνοντας την εντύπωση ενός ερημίτη, που είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια. Παρά την ασκητική του εμφάνιση, όμως, ήταν ένας καλόκαρδος και ευδιάθετος φιλόσοφος, ένας ευτυχής οικογενειάρχης, που ζούσε αρμονικά με τη γυναίκα, τα παιδιά και τα εγγόνια του. Τίποτε δεν καταδείκνυε έναν άνθρωπο λοξό ή σαλεμένο.

Όλη του η φιλοσοφία αποτελούσε έναν ύμνο της ζωής, υπό την έννοια ότι ήταν απολύτως υγιής, λογικός και ορθός στις κρίσεις του. Παράλληλα, ήταν ο ιδρυτής του “Διεθνούς Νατουραλιστικού Κόμματος”, που σκοπός του ήταν η διαφήμιση και η διάδοση σε ολόκληρο τον κόσμο της πολυγαμίας. Ακόμη, ήταν συγγραφέας πολλών βιβλίων, μεταξύ των οποίων και επτά, που, όταν ήταν ιατρός στο Σαλέρνο, έγιναν αιτία να κατασχεθούν και στη συνέχεια να παραπεμφθεί σε δίκη. Εννοείται πως ακολούθησε θριαμβευτική αθώωση.

Αναφερόμενος στις συναντήσεις του με τους κατοίκους της Αφροδίτης, ο ιατρός έλεγε επί λέξει:

“Συχνά, κατά τη διάρκεια της νύχτας ή νωρίς κατά τις πρωινές ώρες, βλέπω δίπλα μου έναν ψηλό άντρα με μαύρο μανδύα και κουκούλα. Έρχεται και χάνεται ξαφνικά. Από αυτόν έμαθα πάμπολλα πράγματα και, μεταξύ των άλλων, ότι όλοι οι ζώντες άνθρωποι επί της Γης προέρχονται από άλλους πλανήτες, από όπου έφτασαν, όταν διέθεταν ακόμη φτερά. Όνειρό μου, άλλωστε, είναι να έρθει κάποτε εκείνη η μακάρια στιγμή που θα ανακηρυχτώ Πρεσβευτής της Αφροδίτης στον πλανήτη μας”.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 10/01/1963…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 10/01/1963
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 10/01/1963

Let's block ads! (Why?)



Ο Ιταλός ιατρός που ισχυριζόταν ότι επικοινωνούσε με την Αφροδίτη…
Ο Ιταλός ιατρός που ισχυριζόταν ότι επικοινωνούσε με την Αφροδίτη… Ο Ιταλός ιατρός που ισχυριζόταν ότι επικοινωνούσε με την Αφροδίτη… Reviewed by olablogs on 23:04 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.