Το περιστατικό της Αμμοχώστου, το 1965…

Το απόγευμα της 13ης Ιουλίου του 1965, ένα φωτεινό αντικείμενο σφαιρικού σχήματος εθεάθη στον ουρανό της Αμμοχώστου, όπως αναφερόταν από τοπική εφημερίδα.

Το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο έγινε αντιληπτό από τέσσερα άτομα, το οποίο, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, σταμάτησε για αρκετά δευτερόλεπτα πάνω από την ακτή και στη συνέχεια εξαφανίστηκε προς την κατεύθυνση της θάλασσας, αφήνοντας πίσω του μια φωτεινή γραμμή.

Ένας εκ των αυτοπτών μαρτύρων είχε δηλώσει ότι λίγες ημέρες νωρίτερα είχε δει ένα παρόμοιο αντικείμενο στην ίδια περίπου θέση.

Παρόμοιες θεάσεις αναφέρονταν το ίδιο χρονικό διάστημα και στις ΗΠΑ, όπου στις Πολιτείες του Οχάιο, της Πενσιλβάνια, της Δυτικής Βιρτζίνια και του Μέριλαντ είχε γίνει αντιληπτό από χιλιάδες ανθρώπων ένα παρόμοιο ιπτάμενο αντικείμενο. Οι περιγραφές της μυστηριώδους πτητικής μηχανικής ήταν παρόμοιες με αυτές που είχαν καταγραφεί στην Πορτογαλία, αλλά και στις Αζόρες.

Πάντως, η Αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας, η οποία ήταν γενικώς πληροφορημένη επί παρόμοιων θεμάτων, είχε ανακοινώσει ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που διέθετε, δεν είχε εξαπολυθεί κάποιο μετεωρολογικό μπαλόνι, όπως αρχικά εικαζόταν.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 14/07/1965…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 14/07/1965
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 14/07/1965

Let's block ads! (Why?)



Το περιστατικό της Αμμοχώστου, το 1965…
Το περιστατικό της Αμμοχώστου, το 1965… Το περιστατικό της Αμμοχώστου, το 1965… Reviewed by olablogs on 19:04 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.