Τι κρύβουν οι Πυραμίδες της Κίνας και δεν μιλάνε γι’ αυτές; - ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Τι κρύβουν οι Πυραμίδες της Κίνας και δεν μιλάνε γι’ αυτές;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Βρισκόμαστε στα 1945, όταν ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ James Gaussman πετάει μεταξύ Ινδίας και Κίνας. Ξαφνικά, μια λάμψη πιάνει το μάτι του να στραφταλίζει από τις πεδιάδες στην Κίνα. Πρόκειται για μια τεράστια πυραμίδα που θα προκαλούσε ντροπή στη Γκίζα, λόγω μεγέθους.

«Ήταν κατάλευκη από όλες τις πλευρές», είπε ο πιλότος, «Το αξιοσημείωτο πράγμα ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος, ένα τεράστιο κομμάτι από υλικό, σαν κόσμημα, που θα μπορούσε να ήταν κρύσταλλος. Δεν υπήρχε τρόπος να προσγειωθούμε, αν και θέλαμε. Εντυπωσιάστηκα από το τεράστιο μέγεθος».

Δύο χρόνια αργότερα, ο συνταγματάρχης Maurice Sheahan, διευθυντής της Άπω Ανατολής για την Trans World Airline, αναφέρει την ίδια εμπειρία. Αυτή τη φορά, η εφημερίδα The New York Times δημοσιεύει την ιστορία του και ο κόσμος είναι γοητευμένος με αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ευρήματα στην αρχαιολογική ιστορία.

Ήταν άραγε πραγματικά μια πυραμίδα, κατά πολύ μεγαλύτερη από εκείνη της Γκίζας, στην Αίγυπτο; Η επονομαζόμενη μεγάλη Λευκή Πυραμίδα της Κίνας, υπολογίζεται πως είναι 20 φορές μεγαλύτερη από τον όγκο της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας. Είναι έτσι; Κι αν είναι, τι θα μπορούσε να κρύβει στο εσωτερικό της; Όμως, δεν πρόκειται για την μοναδική πυραμίδα που λέγεται ότι υπάρχει στην Κίνα. Με το πέρασμα των χρόνων και των δεκαετιών, κυρίως, όμως λόγω της σύγχρονης τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πάρα πολλές πυραμίδες – ή έστω δομές σχήματος πυραμίδος. Η συνέχεια πιο κάτω

loading...

Let's block ads! (Why?)

Τι κρύβουν οι Πυραμίδες της Κίνας και δεν μιλάνε γι’ αυτές;
Τι κρύβουν οι Πυραμίδες της Κίνας και δεν μιλάνε γι’ αυτές; - ΜΥΣΤΗΡΙΟ Τι κρύβουν οι Πυραμίδες της Κίνας και δεν μιλάνε γι’ αυτές; - ΜΥΣΤΗΡΙΟ Reviewed by Unknown on 14:28 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.