Ακάρ: Η Ελλάδα κλιμακώνει τις εντάσεις στην ανατολική Μεσόγειο και κάνει λάθη [vid] - Ελληνοτουρκικά

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ συνεχίζει με δηλώσεις του να δημιουργεί ένα «αφήγημα» το οποίο θέτει την Ελλάδα ως τον «ταραχοποιό» στην ανατολική Μεσόγειο, με τον ίδιο να κατηγορεί την χώρα μας για προκλητικές ενέργειες, παρά το γεγονός ότι οι Βρυξέλλες έχουν στο «στόχαστρο» την Άγκυρα υπό το φόντο των ευρωπαϊκών κυρώσεων.

Ο Χουλουσί Ακάρ, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο, την ίδια μέρα που το Oruc Reis επέστρεψε στην Αττάλεια, τόνισε πως η ελληνική πλευρά κάνει λάθος και αποφεύγει τις διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, ρίχνοντας έτσι το «μπαλάκι των ευθυνών» στην Αθήνα.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως: «Δεν είμαστε αυτοί που αυξάνουμε την ένταση και κλιμακώνουμε τα γεγονότα. Δυστυχώς, ο γείτονάς μας απέχουν πεισματικά από συνομιλίες για αυτό το ζήτημα και αναζητά λύσεις σε άλλων ειδών λύσεις. Το κάνουν λάθος. »

Δείτε σχετικές δηλώσεις:

Let's block ads! (Why?)


Ακάρ: Η Ελλάδα κλιμακώνει τις εντάσεις στην ανατολική Μεσόγειο και κάνει λάθη [vid] - Ελληνοτουρκικά Ακάρ: Η Ελλάδα κλιμακώνει τις εντάσεις στην ανατολική Μεσόγειο και κάνει λάθη [vid] - Ελληνοτουρκικά Reviewed by Unknown on 16:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.