Ο Τριπολιτσιώτης που τα ‘σπάει… Θα τσικνίσει παϊδάκια, θα αμολήσει αετό και … θα δώσει και 300€ πρόστιμο! (video)

«Την Τσικνοπέμπτη θα πάμε 9 άτομα να ψήσουμε τα παϊδάκια, τις μπριζόλες μας και να το γλεντήσουμε» ανέφερε ένας κάτοικος της Τρίπολης, υποστηρίζοντας ότι «το κράτος θα μας ξαναδώσει τα 300 ευρώ» πρόστιμο.

Μετά τον επικό Θεσσαλονικιό ρεμπέτη και το «κορονοπάρτι» του «ρε ματζόρε», αλλά χωρίς… κλόουν και μπαλόνια που του στοίχισε 3.000 ευρώ, ένας νέος αντιδραστικός συμπολίτης μας, αυτή τη φορά από την Τρίπολη, συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει Καθαρά Δευτέρας και Τσικνοπέμπτης.

Μιλώντας στο «TV Super», ύψωσε το λάβαρο της… επανάστασης κατά των αυστηρών μέτρων για την αναχαίτηση της πανδημίας του κορονοϊού, υποστηρίζοντας πως και «θα σηκώσουμε τους χαρταετούς στην Αγία Τριάδα και θα ψήσουμε την Τσικνοπέμπτη στην Κάρτσοβα».

Αφού μάλιστα διευκρίνισε ότι πάνω στα κάρβουνα θα πέσουν παϊδάκια και… μπριτζόλες, κατέστησε σαφές ότι «το πρόστιμο δεν μας λέει τίποτα».

Προέτρεψε μάλιστα και τους Αθηναίους να κάνουν το ίδιο (με μάσκες και αραιά πάντως), υποστηρίζοντας ότι το κράτος θα μας… ξαναδώσει τα 300 ευρώ από το πρόστιμο!

«Την Τσικνοπέμπτη θα πάμε να ψήσουμε τα παϊδάκια, τις μπριζόλες μας, να το γλεντήσουμε», ανέφερε αρχικά, κάνοντας λόγο για 9 άτομα που θα πάνε στην Κάρτσοβα.

Σε όσους μάλιστα τον κατηγορούν ότι δεν ήταν και τόσο έξυπνο που αποκάλυψε τις προθέσεις του, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος του προστίμου, έδωσε ο ίδιος την απάντηση αφού, όπως υποστήριξε: «Και να πληρώσουμε και 300 ευρώ δεν λέει τίποτα. Στο κράτος τα πληρώνουμε και το κράτος θα μας τα ξαναδώσει»!

Let's block ads! (Why?)

Ο Τριπολιτσιώτης που τα ‘σπάει… Θα τσικνίσει παϊδάκια, θα αμολήσει αετό και … θα δώσει και 300€ πρόστιμο! (video) Ο Τριπολιτσιώτης που τα ‘σπάει… Θα τσικνίσει παϊδάκια, θα αμολήσει αετό και … θα δώσει και 300€ πρόστιμο! (video) Reviewed by Unknown on 22:05 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.