Καλεσμένος σε γάμο στην Κύπρο παρίστανε ότι τραβούσε τη νύφη με το κινητό αλλά έβλεπε μπάλα! (βίντεο)

Ένας νεαρός άντρας «τρελός» με το ποδόσφαιρο καταγράφηκε σε ένα απολαυστικό βίντεο σε έναν γάμο στην Κύπρο να παριστάνει ότι τραβάει τη νύφη με το κινητό του, ενώ στην πραγματικότητα παρακολουθούσε ένα ματς της Premier League.

Ο 23χρονος Fahill Sethi είχε πάει μαζί με τον ξάδερφό του Shiv Varma στην Κύπρο για τον γάμο της συγγενούς τους Sunaina Bayliss.

Πριν από την τελετή, η οικογένεια που στηρίζει τη Newcastle United παρακολουθούσε στο κινητό του Fahill τον αγώνα. Η μουσική όμως ξεκίνησε και η νύφη θα έφτανε σύντομα.

Πολλοί άλλοι καλεσμένοι σηκώνουν τα κινητά τους τηλέφωνα στον αέρα για να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες της τελετής, ενώ και ο Fahill κρατά ψηλά το τηλέφωνό του.

Ο φοιτητής όμως συνέχισε να βλέπει τον αγώνα στο smartphone του, παριστάνοντας όμως ότι ακολουθούσε τη νύφη καθώς περπατούσε στον διάδρομο.

Οι συγγενείς του πάντως αντιμετώπισαν με χιούμορ αυτό που συνέβη.

Στο βίντεο φαίνεται η νύφη με ένα ροζ φόρεμα και με τα λουλούδια στα χέρια να μπαίνει στον χώρο της τελετής και από τα ηχεία ακούγεται η μουσική. Οι άλλοι καλεσμένοι αρχίζουν να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν. Ο Fahill και τα ξαδέρφια του ακούγονται να γελούν ενώ στο κινητό φαίνεται να παίζει ο ποδοσφαιρικός αγώνας.

Το βίντεο, που καταγράφηκε το 2019 και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 550.000 views, αναρτήθηκε online πρόσφατα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Adblock test (Why?)

Καλεσμένος σε γάμο στην Κύπρο παρίστανε ότι τραβούσε τη νύφη με το κινητό αλλά έβλεπε μπάλα! (βίντεο) Καλεσμένος σε γάμο στην Κύπρο παρίστανε ότι τραβούσε τη νύφη με το κινητό αλλά έβλεπε μπάλα! (βίντεο) Reviewed by Unknown on 18:05 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.