Ο πιο χαριτωμένος σκύλος του διαδικτύου: Κάνει γιόγκα με το αφεντικό του και γίνεται viral

Η Σίκρετ, ένα 6χρονο σκυλάκι έχει γίνει viral στα social media, κάνοντας γιόγκα δίπλα από το αφεντικό της, την Μέρι Πίτερς. Το χαριτωμένο σκυλάκι μιμείται με εξαιρετική ακρίβεια το αφεντικό της, αλλάζοντας διάφορες στάσεις χωρίς δυσκολία ενώ ακούγεται μουσική από πιάνο.

«Απλά κάνουμε πρωινή Doga (παράφραση του Yoga σε συνδυασμό με το dog) έγραψε η Πίτερς στο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram. «Η Σίκρετ δουλεύει εδώ και λίγο καιρό την τελευταία της στάση στη γιόγκα και νομίζω ότι επιτέλους τα κατάφερε. Στην αρχή δυσκολεύτηκε λίγο να κρατήσει τα πατουσάκια της στον αέρα αλλά πια έχει μάθει να κρατάει την ισορροπία της» συμπλήρωσε.

«Η Σίκρετ είναι 6 χρονών. Την πήρα όταν ήταν 6 εβδομάδων κουτάβι και είμαι μαζί της κάθε μέρα έκτοτε» λέει η Πίτερς στο Newsweek και εξηγεί ότι άρχισαν να προπονούνται μαζί όταν ήταν μόλις δύο ετών.

Adblock test (Why?)

Ο πιο χαριτωμένος σκύλος του διαδικτύου: Κάνει γιόγκα με το αφεντικό του και γίνεται viral Ο πιο χαριτωμένος σκύλος του διαδικτύου: Κάνει γιόγκα με το αφεντικό του και γίνεται viral Reviewed by Unknown on 18:05 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.