Βίντεο σοκ από αντιεμβολιάστρια: Γυρίζει σούπερ μάρκετ γλείφοντας λαβές από καρότσια και ψυγεία

Viral έχει γίνει το βίντεο γυναίκας που αυτοαποκαλείται αντιεμβολιάστρια στο οποίο φαίνεται να γλείφει αντικείμενα σε σούπερ μάρκετ σε μία προσπάθεια να αποδείξει ότι η Covid-19 «δεν είναι μεγάλη υπόθεση.

Η Jodie Meschuk, η οποία ισχυρίζεται ότι θεράπευσε τον αυτισμό, δημοσίευσε ένα βίντεο που διαγράφηκε από το Instagram και με το οποίο προσπαθούσε να διδάξει τους ακόλουθούς της σχετικά με την εξάπλωση των ασθενειών.

Η Meschuk φαίνεται να γλείφει διάφορα αντικείμενα μέσα στο σούπερ μάρκετ όπως τη λαβή στο καρότσι, μία σακούλα, και το χερούλι στην πόρτα ενός ψυγείου.

«Τα μικρόβια ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Η έκθεση σε μικρόβια ενισχύει την άμυνα κατά του άσθματος και των αλλεργιών. Τα μικρόβια βοηθούν στην πέψη», έγραψε η Meschuk στο βίντεο. Είπε επίσης στους ακόλουθούς της να «είναι ελεύθεροι», πιθανότατα θέλοντας να υπονοήσει ότι τα μέτρα για τον κορωνοϊό περιορίζουν τις ελευθερίες και να έχουν «αγάπη για το φόβο, όχι για το νόμο».
Η Meschuk πιστεύεται ότι ζει στο Κολοράντο, αν και δεν είναι σαφές πού γυρίστηκε το βίντεο. Το βίντεο αφαιρέθηκε από τη σελίδα της στο Instagram και όπως αναφέρει η Daily Mail δεν είναι σαφές εάν το κατέβασε η ίδια ή αν το Instagram.

Σύμφωνα με τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Meschuk ζει έναν «ολιστικό τρόπο ζωής» και παρέχει πληροφορίες για την κβαντική ιατρική στους πάνω από από 17.000 ακόλουθούς της. Οι αναρτήσεις της αναφέρονται σε θέματα που αφορούν στον κορωνοϊό, τα εμβόλια, τον ρατσισμό στην Αμερική και τη θρησκεία. Έγραψε επίσης ένα βιβλίο με τίτλο Autism Reimagined όπου φέρεται να εξηγεί πώς να «αναστραφεί η διάγνωση».

Adblock test (Why?)

Βίντεο σοκ από αντιεμβολιάστρια: Γυρίζει σούπερ μάρκετ γλείφοντας λαβές από καρότσια και ψυγεία Βίντεο σοκ από αντιεμβολιάστρια: Γυρίζει σούπερ μάρκετ γλείφοντας λαβές από καρότσια και ψυγεία Reviewed by Unknown on 16:06 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.