Viral η γυναίκα με το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο

Στα Ρεκόρ Γκίνες για το τεράστιο στόμα της μπήκε μία γυναίκα από το Κονέκτικατ. Μάλιστα, η ιδιότητά της αυτή την έχει κάνει viral στο TikTok όπου έχει περισσότερους από 1 εκατ. ακολούθους. “Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα ήταν πιθανόν να γίνω τόσο διάσημη για το στόμα μου αλλά είναι απίστευτο,. Πραγματικά είναι πολύ κουλ” είπε η 31χρονη Σαμάνθα Ράμσντελ στο Γκίνες για το παγκόσμιο ρεκόρ της, το οποίο επιβεβαιώθηκε στο γραφείο του οδοντιάτρου της στο Νότιο Νόργουολκ.

Ο γιατρός μέτρησε τη διάσταση του στόματος στης Ράμσντελ απ’ άκρη σ’ άκρη και διέγνωσε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο στόμα γυναίκας στη Γη. Η αντιπρόσωπος ιατρικών πωλήσεων ξεκίνησε τον λογαριασμό της στο TikTok το 2019 για να προβάλει τις ικανότητές της. Η ίδια ομολογεί ότι κέρδισε δημοφιλία στο lockdown όπου έκανε σκετσάκια, τραγουδούσε παρωδίες και ανέβαζε αστεία βίντεο. Αρχικά είχε 300.000 ακολούθους, αλλά πλέον έχουν φτάσει τους 1,7 εκατομμύρια.

Adblock test (Why?)

Viral η γυναίκα με το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο Viral η γυναίκα με το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο Reviewed by Unknown on 17:05 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.