Ο δημιουργός του TheBlackVault.com λέει ότι το Πεντάγωνο συγκρατεί μυστικά για τα UFO


 

Μετάφραση - Google Translate

Ο δημιουργός του TheBlackVault.com, ενός ιστότοπου που δημοσιεύει απόρρητα κυβερνητικά έγγραφα, είπε την Πέμπτη ότι το Πεντάγωνο συγκρατεί μυστικά για τα UFO και «δεν θέλουν να το πουν στο ευρύ κοινό».

John GreenewaldΟ νεώτερος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κυκλοφόρησε περισσότερα από δύο εκατομμύρια έγγραφα στον ιστότοπό του,  είπε στο Hill.TV ότι η έκθεση UFO του στρατού πέρυσι εντόπισε 144 ανεξήγητα περιστατικά, αλλά δεν κατάφερε να αποκαλύψει τι ήταν επίτηδες.

«Κοιτάξτε όλες αυτές τις τροποποιήσεις — αν και αποθαρρυντικές, αυτό από μόνο του λέει μια ιστορία», είπε. «Όταν κοιτάς πραγματικά μερικές από τις άλλες περιοχές, δεν θέλουν να σου πουν τις δυνατότητες αυτών των (αγνώστων εναέριων φαινομένων)».

Μια έκθεση που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι από το Γραφείο του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών έδειξε ότι η κυβέρνηση έχει αντιμετωπίσει 144 μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα (UAP) από το 2004.

Αλλά η έκθεση ανέφερε ότι η συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων ήταν απλώς ανεξήγητες, ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για ορισμένους που περίμεναν περισσότερη εικόνα για μυστηριώδη φαινόμενα.

Ο Greenewald είπε ότι η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών απέτυχε να περιγράψει σημαντικές λεπτομέρειες των UAPs, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας πληροφοριών σχετικά με τα οπτικά τους σχήματα.

«Δεν θα σας πουν ούτε μια οπτική παρατήρηση για το τι σχήματα είναι αυτά», είπε. "Πραγματικά παγιώνει τη μυστικότητα πίσω από το τι είναι πραγματικά αυτά τα UAP. ... Αυτό θέτει το ερώτημα γιατί; Γιατί απλώς ένα σχήμα οχήματος αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια εάν το πουν στο εθνικό κοινό; Τι θα μπορούσε να αποκαλύψει αυτό;"

ΠΗΓΗ

Ο δημιουργός του TheBlackVault.com λέει ότι το Πεντάγωνο συγκρατεί μυστικά για τα UFO Ο δημιουργός του TheBlackVault.com λέει ότι το Πεντάγωνο συγκρατεί μυστικά για τα UFO Reviewed by olablogs on 09:31 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.