Το Μαυροβούνιο στο παρασκήνιο - Ένα απίστευτο ταξίδι με βέσπα" - Βιντεο


Είναι Λαρισαίος, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα και… ερωτευμένος με την δίτροχη αγαπημένη του που δεν είναι άλλη από την 50 ετών βέσπα του.

Ως στιγμής έχει γυρίσει πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο, γνωρίζοντας τον πλανήτη πάνω σε δύο ρόδες.

Ο Θάνος Κυργιάννης αυτή τη φορά βρέθηκε πριν μερικούς μήνες στο Κοτορ του Μαυροβουνίου και περιηγήθηκε στην περιοχή με την 50 ετών βέσπα του καταγράφοντας υπέροχες εικόνες.

Στο Κοτορ βρέθηκε με το minivan του όπου μέσα είχε φορτωμένη την βέσπα και περιηγήθηκε σε πολλά μέρη από τη Λάρισα ως το Ντουμπρόβνικ με ενδιάμεσες στάσεις τους Αγ. Σαράντα της Αλβανίας, το Κοτορ Μαυροβουνίου και το Ντουμπρόβνικ της Κροατιας.


Ο Θάνος από το 2000 με συντροφιά τη Vespa του έχει ταξιδέψει σε Ευρώπη και Αφρική, κάνοντας με δύο ρόδες απίστευτα ταξίδια.

«Οι Λαρισαϊκές πινακίδες της βέσπας μου είχαν φτάσει έως Σενεγάλη στο Dakar το 2013» εξηγεί στο onlarissa.gr ο κ. Κυργιάννης.

Διαθέτει δικό του κανάλι στο youtube και μοιράζεται τις μοναδικές του εμπειρίες με τον υπόλοιπο κόσμο, με εικόνα και ήχο.

Δείτε βίντεο:

Το Μαυροβούνιο στο παρασκήνιο - Ένα απίστευτο ταξίδι με βέσπα" - Βιντεο Το Μαυροβούνιο στο παρασκήνιο - Ένα απίστευτο ταξίδι με βέσπα" - Βιντεο Reviewed by olablogs on 09:13 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.