Η επιστροφή των αμφιλεγόμενων εξωγήινων σωμάτων στο Κογκρέσο του Μεξικού: Νέα κατάθεση από ειδικό για την ανακάλυψη.

 Ο José Jaime Maussan προκάλεσε αναστάτωση τον Σεπτέμβριο, όταν παρουσίασε τα απολιθώματα "μη ανθρώπινων όντων" ηλικίας 1.000 ετών που βρέθηκαν στο Περού.

Το κάτω τμήμα του Κογκρέσου του Μεξικού στράφηκε και πάλι στο θέαμα την Τρίτη, αφιερώνοντας ώρες από τον χρόνο του σε μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που πίεσε για τα απολιθωμένα λείψανα "μη ανθρώπινων όντων" που, όπως είπε, βρέθηκαν στο Περού.

Λιγότερο από τρεις εβδομάδες αφότου ο τυφώνας της κατηγορίας 5 Otis κατέστρεψε το Ακαπούλκο, ένα λιμάνι με σχεδόν 1 εκατομμύριο κατοίκους, η Βουλή των Αντιπροσώπων ξόδεψε περισσότερες από τρεις ώρες ακούγοντας τον José Jaime Maussan και την ομάδα των Περουβιανών γιατρών του.

Ο Maussan και ορισμένοι Μεξικανοί νομοθέτες έγιναν αντικείμενο διεθνούς γελοιοποίησης τον Σεπτέμβριο, όταν παρουσίασε δύο κουτιά με υποτιθέμενες μούμιες που βρέθηκαν στο Περού. 

Μαζί με άλλους ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για "μη ανθρώπινα όντα που δεν αποτελούν μέρος της γήινης εξέλιξής μας".

Το 2017, ο Maussan έκανε παρόμοιους ισχυρισμούς στο Περού και μια έκθεση της εισαγγελίας της χώρας αυτής διαπίστωσε ότι τα σώματα ήταν στην πραγματικότητα "πρόσφατα κατασκευασμένες κούκλες, οι οποίες έχουν καλυφθεί με ένα μείγμα χαρτιού και συνθετικής κόλλας για να προσομοιωθεί η παρουσία δέρματος".

"Νέο είδος

Η έκθεση πρόσθεσε ότι οι φιγούρες ήταν σχεδόν σίγουρα ανθρώπινης κατασκευής και ότι "δεν είναι τα λείψανα προγονικών εξωγήινων που προσπάθησαν να παρουσιάσουν". 

Τα σώματα δεν είχαν αποκαλυφθεί δημόσια εκείνη την εποχή, οπότε δεν είναι σαφές αν είναι τα ίδια με αυτά που παρουσιάστηκαν στο Κογκρέσο του Μεξικού.

Την Τρίτη, ο Δρ Ντανιέλ Μεντόζα παρουσίασε φωτογραφίες και ακτινογραφίες αυτού που είπε ότι ήταν ένα "μη ανθρώπινο ον". 

Ο Maussan είπε ότι επρόκειτο για ένα "νέο είδος", καθώς δεν είχε πνεύμονες ή πλευρά.

Ο νομοθέτης Sergio Gutiérrez Luna, από το κυβερνών κόμμα του προέδρου Andrés Manuel López Obrador, δήλωσε ότι "όλες οι ιδέες και όλες οι προτάσεις θα είναι πάντα ευπρόσδεκτες για να τις συζητήσουμε, να τις ακούσουμε για να συμφωνήσουμε ή όχι".

Η επιστροφή των αμφιλεγόμενων εξωγήινων σωμάτων στο Κογκρέσο του Μεξικού: Νέα κατάθεση από ειδικό για την ανακάλυψη. Η επιστροφή των αμφιλεγόμενων εξωγήινων σωμάτων στο Κογκρέσο του Μεξικού: Νέα κατάθεση από ειδικό για την ανακάλυψη. Reviewed by olablogs on 10:26 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.