ΒΙΝΤΕΟ - Κατασκευή Ιδιωτικής Πισίνας σε Πολυτελές Υπόγειο Σπίτι σε 149 Ημέρες

Σχετικά με τον Mr.Heang Update: Είμαστε από την Ταϊλάνδη και ζούμε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (USA). Σε αυτό το βίντεο, θα μοιραστούμε πώς κατασκευάσαμε μια ιδιωτική πισίνα μόνο σε 149 ημέρες σε ένα υπόγειο πολυτελές σπίτι. Αυτό το υδάτινο πάρκο είναι ο τέλειος τόπος για να δροσιστείτε κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, και είναι ιδανικό για πάρτι και οικογενειακές διασκεδάσεις!

Εάν ψάχνετε για έναν διασκεδαστικό και μοναδικό τρόπο να γιορτάσετε το καλοκαίρι, τότε ελέγξτε το έργο του υδάτινου πάρκου μας! Αυτή η πισίνα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να παραμείνετε δροσεροί και να περάσετε πολύ καλά – ιδανική για πάρτι και οικογενειακές διασκεδάσεις!

Πόσο καιρό και πού κατασκεύασα;

Έχω δουλέψει πολύ σκληρά με τους 3 φίλους μου για περίπου 149 Ημέρες για να κατασκευάσω πλήρως, Αυτή η υπόγεια καλύβα βρίσκεται σε ένα πολύ μικρό ιδιωτικό δάσος στην Καλιφόρνια (Ηνωμένες Πολιτείες), Το κάναμε μαζί με τέσσερις ανθρώπους (3 άτομα είναι κατασκευαστές και ένα άτομο είναι κινηματογραφιστής).

Πόσο μεγάλη είναι;

Διαστάσεις Υπόγειας Καλύβας: Βάθος 2.6μ, πλάτος 28μ, ύψος 10.2μ, Ξέρω ότι στους περισσότερους θεατές φαίνεται δύσκολο να πιστέψουν αλλά είναι 100% χειροποίητο με εργαλεία που φαίνονται στο βίντεο.

Αν έχετε οποιαδήποτε ιδέα, παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο μου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΒΙΝΤΕΟ - Κατασκευή Ιδιωτικής Πισίνας σε Πολυτελές Υπόγειο Σπίτι σε 149 Ημέρες ΒΙΝΤΕΟ - Κατασκευή Ιδιωτικής Πισίνας σε Πολυτελές Υπόγειο Σπίτι σε 149 Ημέρες Reviewed by olablogs on 19:16 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.