Έμεινε άφωνος με το δώρο που ζήτησε η πεθερά του για τα γενέθλιά της – «Δεν μπορώ να καταλάβω αν με πείραζε ή αν σοβαρολογούσε»

Μέσα στο σαββατοκύριακο, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, ένας άνδρας 29 ετών και η 26χρονη σύζυγός του, φιλοξένησαν την μητέρα της γυναίκας.

Το πρωί της Κυριακής, εκείνος και η πεθερά του, ξύπνησαν νωρίτερα από την γυναίκα του. Έτσι, ήπιαν μαζί τον καφέ τους.

Κουβέντιαζαν για τα γενέθλιά της, τα οποία πλησιάζουν και εκείνος ρώτησε την πεθερά του τι θα ήθελε για δώρο.

«Νόμιζα ότι ήταν αστείο αυτό που μου είπε η πεθερά μου»

Εκείνη του χαμογέλασε χαιρέκακα και είπε πως θα πρέπει να είναι «καλύτερος σύζυγος» για την κόρη της. «Ένιωσα ένα σφίξιμο στο στομάχι μου», εξήγησε ο άνδρας. «Χαμογελώντας μου το είπε, γι’ αυτό το ερμήνευσα ως αστείο (έχουμε καλή σχέση) και εγώ είπα αστειευόμενος: Γιατί, άκουσες κανένα παράπονο;».

Εκείνη, απάντησε:  «Έχω τους τρόπο μου. Στο κάτω – κάτω, πεθερά σου είμαι», είπε χαμογελώντας. «Μέσα μου, υπέφερα και είπα στον εαυτό μου ότι με πειράζει και άφησα το θέμα να περάσει».

Τις δύο τελευταίες ημέρες, δεν μπορεί να ξεχάσει αυτή την κουβέντα. Πλέον, δεν είναι βέβαιος ότι η πεθερά του πράγματι αστειευόταν.

«Δεν μπορώ να ηρεμήσω»

Λόγω δουλειάς, αφιερώνει όλο και λιγότερο χρόνο στη γυναίκα και την ενός έτους κόρη τους. Δημιουργεί τη δική του επιχείρηση.

Οι απαιτήσεις στη δουλειά αυξάνονται όλο και περισσότερο, όμως έχει την αμέριστη υποστήριξη της γυναίκας του.

Δεδομένων όμως, των όσων του είπε η πεθερά του όταν έμειναν μόνοι τους, ίσως η γυναίκα του να ήταν εκείνη που εκμυστηρεύτηκε πως δεν είναι ευχαριστημένη από τον γάμο της την περίοδο αυτή.

«Δεν  το ανέφερα στη γυναίκα μου. Ίσως να ήταν απλώς ένα αστείο και δεν θέλω να αφήσω ένα ασήμαντο αστείο να καταστρέψει τη σχέση μας», σημειώνει ο άνδρας.

«Από τότε όμως, έχω έναν κόμπο στο στομάχι μου. Μήπως ο γάμος μου οδεύει σε διάλυση χωρίς να το έχω καταλάβει; Μήπως τελικά, είχε κάποιο νόημα το αστειάκι αυτό;»

Adblock test (Why?)



via enikos
Έμεινε άφωνος με το δώρο που ζήτησε η πεθερά του για τα γενέθλιά της – «Δεν μπορώ να καταλάβω αν με πείραζε ή αν σοβαρολογούσε» Έμεινε άφωνος με το δώρο που ζήτησε η πεθερά του για τα γενέθλιά της – «Δεν μπορώ να καταλάβω αν με πείραζε ή αν σοβαρολογούσε» Reviewed by Unknown on 19:52 Rating: 5

Post Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.