
Δεν θα πιστεύετε τι λένε ότι πρόκειται να αποκαλυφθεί στη συνέχεια…
Γειά σας είμαι ο Τόνι κι ελπίζω να είσαστε όλοι καλά.
Γίνεται όλο και πιο παράξενο λεπτό προς λεπτό,έχουμε να πούμε πολλά σε αυτό το βίντεο,έχουμε την Έιμι Σούμερ και την πτώση της,βλέπουμε ένα Nexus με όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα στην κουλτούρα μας στο Χόλιγουντ.Στην πολιτική και σε όλα τα άλλα βλέπουμε φαινομενικά όλα να στροβιλίζονται.
Ταυτόχρονα φανταστείτε έναν άνθρωπο που κηρύτει την ελευθερία του να χρηματοδοτεί δικτατορίες έναν άνθρωπο που ευθυγραμμίζεται με την κυριαρχία,τη διαφθορά και το κακό,πλάσματα απληστίας που προσπάθησαν να υποδουλώσουν τη Μέση Γη και πήραν τον Αραγκορν.Τι λέτε γι αυτό;
Το σημερινό βίντεο αφορά τον Αντίχριστο γνωστό σαν Πίτερ Θιλ.Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι μου αρέσει ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών.Ο Πίτερ Θιλ έκανε μία διάλεξη.Αυτή η διάλεξη θα άρεσε στον Αντίχριστο.Είναι κάπως καταπληκτικό το πως τοποθετούνται αυτοί οι άνθρωποι.Έχεις τον Μπίλι Γκέιτς,τον τύπο των υπολογιστών.Πορφανώς έχει γίνει και κακός πρόσφατα.Στην πραγματικότητα τα τελευταία 5 χρόνια και προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του σαν συντηρητικό.
Είχαμε 2 βετεράνους του 2ου Παγκοσμίου πολέμου περίπου 100 που στην επέτειο των Πεζοναυτών έκαναν δηλώσεις για το πως κατάντησε η κοινωνία μας.Δεν αγωνιστήκαμε για να γίνει έτσι η κοινωνία μας,όλα πήγαν στον αέρα.Δεν έχουμε τη χώρα που είχαμε τότε όταν μεγάλωσα.Εκτός από τον Αμερικάνο βετεράνο έχουμε κι έναν Βρετανό βετεράνο που είπε τα ίδια πράγματα,πριν 3 μέρες περίπου στο Ηνωμένο βασίλειο.Δείτε το.Για ποιό λόγο έδωσαν την ζωή τους;Λυπάμαι.Η θυσία δεν άξιζε το αποτέλεσμα που έχουμε τώρα.Μάλλον το σκέφτηκα,αλλά αυτή ήταν η ελευθερία μας.Είναι χειρότερα τώρα από τότε που πολεμούσαμε για την ελευθερία στον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.Και οι δύο λένε ότι οι χώρες τους έχουν πάει στην κόλαση.
Δεν πολέμησε για να μπορέσει ο Πίτερ Θιλ να γίνει κυριολεκτικά ο Αντίχριστος και να καταστρέψει ολόκληρο τον κόσμο μας.Τώρα μηνύει κόσμο,ποιός μιλάει γι αυτόν στο διαδίκτυο;Επειδή τον ενδιαφέρει απόλυτα η ελευθερία και θέλει πραγματικά να μάθει την αλήθεια για τον Τσάρλυ Κερκ.Έχεις όλους αυτούς που εκμεταλεύονται το κακό ενώ βγάζουν χρήματα.
Στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλε'ι' βλέπουμε ταραχοποιούς με κομμουνιστική βάση,μερικοί είναι αντιφασίστες,προκαλούν καβγάδες.Προσπαθούν να χαρακτηρίσουν τους TP USA σαν υποκινητές και να προκαλέσουν όλη αυτή τη βία.Παρόλα αυτά πολύς κόσμος ήταν στην εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα.Ρίξτε μια ματιά.
Έχουμε την Έιμι Σούμερ,ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες κωμικούς όλων των εποχών με μία σειρά από επιτυχημένες περιοδείες,κινηματογραφικές συμφωνίες,ειδικές εκπομπές στο ΝETFLIX και κέρδιζαν στο Box-office,αλλά και μια ειλικρινής ηθοποιός.Η Αυτοκρατορία της κτίστηκε πάνω σε ασταθή θεμέλια κλεμμένου υλικού,αμφισβητήσιμου ταλέντου,διαμαχών υψηλού προφίλ.Υποστηρίχτηκε από το Χόλιγουντ επειδή είχε το σωστό μήνυμα.Και αυτό το μήνυμα ήταν ο φεμινισμός που τώρα έχει απορριφτεί κατηγορηματικά από όλους.
Τώρα έχουμε τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον και τον Τζο Ρόγκαν.Δείτε αυτό όταν οι ηθοποιοί γίνονται ακτιβιστές.
Stormy Patriot Joe & Paul Fleuret - Joe Rambo, Dave - MAGA!
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com
via corfiatiko



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου