Τρώει λάμπες φωτός εδώ και 40 χρόνια!

Ένας Κινέζος άνδρας εδώ και 40 χρόνια τρέφεται με … λάμπες φωτός! Ναι, καλά διαβάσατε!
Ο 54χρονος Wang Xianjun, από την περιοχή Sichuan στην Κίνα, ισχυρίζεται ότι άρχισε να τρώει λάμπες όταν ήταν σε ηλικία 12 ετών. Μέχρι σήμερα, υπολογίζει ότι έχει φάει περισσότερες από 1.500 λάμπες!
Ο Xianjun λέει ότι όλα ξεκίνησαν όταν καταλάθος είχε καταπιεί ένα μεγάλο κόκκαλο από ψάρι. Οι γόνεις του τότε ανησύχησαν ότι το κόκκαλο θα του προκαλούσε πόνο αλλά ο ίδιος δεν ένιωσε καθόλου ταλαιπωρία ή άβολα μέσα του.
Η εμπειρία του εκείνη, για έναν άγνωστο και περίεργο λόγο, τον έκανε να δοκιμάσει να καταπιεί ένα μικρό χοντρό κομμάτι από σπασμένο γυαλί. Ξανά, δεν κατάλαβε το παραμικρό!
«Καταλάθος κατάπια ένα κομμάτι από ένα μεγάλο κόκκαλο από ψάρι αλλά τίποτα δεν μου συνέβη», είπε. «Από περιέργεια, δοκίμασα να καταπιώ διάφορα κομμάτια από σπασμένα γυαλιά και επίσης τίποτα το περίεργο ή το ανησυχητικό δε μου συνέβη».
Σιγά σιγά, άρχισε να δοκιμάζει μεγαλύτερα κομμάτια από γυαλί ώσπου κατέληξε να τρώει ανενόχλητος, δίχως να τον επηρεάζουν, λάμπες φωτός!
Όταν ρωτήθηκε κάθε πότε τρώει και από μία λάμπα, απάντησε «συχνά, αλλά όχι κάθε μέρα. Συνήθως, μία λάμπα με ένα ποτήρι νερό για
http://weirdnews.gr/index.php/troi-lampes-fotos-edo-ke-40-chronia/ πρωινό».
Τρώει λάμπες φωτός εδώ και 40 χρόνια! Τρώει λάμπες φωτός εδώ και 40 χρόνια! Reviewed by Unknown on 16:58 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.