Το YouTube 1 δισεκατομμύριο μετά, σε κέρδη εννοείται


Το YouTube 1 δισεκατομμύριο μετά, σε κέρδη εννοείται
Το YouTube κόστισε πολλά κατά την εξαγορά από το Google, έφτασε όμως ο καιρός για να ξεπληρώσει το χρέος αυτή η επένδυση. Αν οι αναλυτές επιβεβαιωθούν, το YouTube αναμένεται να δημιουργήσει κέρδη πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια το 2012.
Ναι, είναι τόσο τρελός ο ρυθμός ανάπτυξης του βίντεο online που οι διαφημίσεις του Google στο YouTube θα αποφέρουν περί το 1.1 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη σε ένα μόλις χρόνο. Προφανώς σε αυτό βοηθάει απίστευτα η ανάπτυξη του Android και των άλλων λειτουργικών που ενσωματώνουν πλέον software και hardware ικανό για ποιοτική καταγραφή βίντεο αλλά και οι ταχύτερες και φθηνότερες συνδέσεις στο internet που επιτρέπουν την ολοένα αυξανόμενη ανταλλαγή δεδομένων σε upload και αναπαραγωγή video.
Είναι προφανές ότι το Google δεν θα σταματήσει εδώ και θα σπρώξει την κατάσταση όσο περισσότερο μπορεί, για αυτό άλλωστε εξαγοράζει startups που ασχολούνται με το βίντεο και βελτιώνουν την εικόνα ή επιτρέπουν βασικές λειτουργίες μοντάζ μέσα από το site του YouTube. Όσο αυξάνεται η ποιότητα και η τεχνική αρτιότητα των βίντεο, τόσο περισσότερο περιεχόμενο θα καταναλώνεται στο YouTube και όλο και περισσότερες διαφημίσεις θα σερβίρονται από το Google. Το 2012 και το 1.1 δισεκατομμύριο δολάρια κέρδος είναι μάλλον μόνο η αρχή για την στρατηγική της δεκαετίας που διανύουμε.
Είναι πραγματικά άξιο απορίας γιατί το Android δεν χρησιμοποιεί ένα σετ προγραμμάτων και χαρακτηριστικών που να διατηρούν σε ένα ανεκτό τουλάχιστον επίπεδο τόσο την ποιότητα βίντεο που μπορούν να καταγράψουν τα Android smartphones όσο και τις δυνατότητες επεξεργασίας αυτών. Μια βίντεο εργαλειοθήκη απευθείας στο λειτουργικό, ανεξαρτήτου κατασκευαστή και skin στο UI, θα μπορούσε να διευκολύνει αφάνταστα όχι μόνο τους κατόχους των κινητών αλλά και αυτούς που παρακολουθούν βίντεο online και φυσικά το ίδιο το YouTube. Επεξεργάζεστε βίντεο στο κινητό, Android – iPhone – Nokia ή προτιμάτε το PC;


http://thesecretrealtruth.blogspot.com
Το YouTube 1 δισεκατομμύριο μετά, σε κέρδη εννοείται Το YouTube 1 δισεκατομμύριο μετά, σε κέρδη εννοείται Reviewed by Unknown on 12:37 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.