Μετεωρίτης ή UFO σκοτώνει 1 γυναίκα και τραυματίζει 8 ανθρώπους στο Buenos Aires της Αργεντινής!

26 Σεπτεμβρίου 2011
Η έκρηξη που προκλήθηκε στο Monte Grande σκότωσε μια γυναίκα και τραυμάτισε 8! Και ενώ στην αρχή όλοι θεώρησαν (ακόμα και η πευροσβεστική) ότι συνέβη από διαρροή γκαζιού, όλοι επιβεβαίωσαν ότι είδαν μια λάμψη στον ουρανό πριν την έκρηξη!

Οι γείτονες που ήταν ξύπνιοι και μάρτυρες του γεγονότος συμφωνούν ότι είδαν το αντικείμενο να πέφτει από τον ουρανό στις 2:10 τα ξημερώματα. Από την πτώση καταστράφηκαν τα σπίτια στη γωνία Los Andes y Luis Vernet.
Η κυβέρνηση μετά τις περιγραφές των πολιτών έβαλε μεγάλο αριθμό επιστημόνων να ελέγξουν την περιοχή για ραδιενέργεια! Ο τοπικός αξιωματούχος Ricardo Casal δήλωσε “εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα, από την έκρηξη που προκλήθηκε από το παράξενο αντικείμενο που ήρθε από τον ουρανό!”.
Από εφημερίδα της Αργεντινής αναφέρονται τα ατόμα που σκοτώθηκαν/τραυματίστηκαν:
Fuentes de la Municipalidad de Esteban Echeverría identificaron a la mujer fallecida como Silvia Espinoza Infante, de 43 años y nacionalidad peruana. Los heridos que fueron asistidos en el Hospital Ramón Santamarina son Fabián Orlando Sequeira (42), Rodrigo Sequeira (16), Gianni Grey Cornejo (42), Hilda Ortiz (47), Julio Espinoza (38), Alejandra Rodríguez (41), Paola Pedroso (24), Orlando Pedroso (39) y Emanuel Sequeira (20)

http://www.perfil.com/contenidos/2011/09/26/noticia_0016.html

UPDATE

Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Ασφάλειας, Ricardo Casal, επισκέφθηκε τον τόπο της τραγωδίας και δήλωσε ότι ερευνούνται όλα τα ενδεχόμενα για την πτώση του μυστηριώδους αντικειμένου από τον ουρανό. Ακόμα και το ενδεχόμενο να είναι κάποιο κομμάτι από τον δορυφόρο της NASA UARS που έπεσε στην Γη.




Πηγή:
http://www.perfil.com/contenidos/2011/09/26/noticia_0032.html

http://www.perfil.com/contenidos/2011/09/26/noticia_0008.html

http://www.buenosairesherald.com/article/79933/house-explosion-kills-1-injures-8
http://www.xfiles.gr
Μετεωρίτης ή UFO σκοτώνει 1 γυναίκα και τραυματίζει 8 ανθρώπους στο Buenos Aires της Αργεντινής! Μετεωρίτης ή UFO σκοτώνει 1 γυναίκα και τραυματίζει 8 ανθρώπους στο Buenos Aires της Αργεντινής! Reviewed by Unknown on 16:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.