Ο Γαλιλαίος στη φυλακή. Μύθοι για την επιστήμη και τη θρησκεία.

Εκδόσεις λογεῖον
Μετάφραση: Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις λογεῖον, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Harvard, ένα ανατρεπτικό βιβλίο για τη σχέση της επιστήμης με τη θρησκεία. Είκοσι πέντε κορυφαίοι επιστήμονες ανασκευάζουν τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τη σύγκρουση της επιστήμης με τη θρησκεία. Ανατρέπουν όσα αβίαστα και αβασάνιστα λέγαμε τόσα χρόνια, για την Υπατία, για τον Γαλιλαίο, για τον Δαρβίνο, και πολλούς άλλους που αποτέλεσαν σημεία σύγκρουσης και αντιπαράθεσης.

Φυλακίστηκε ο Γαλιλαίος; Δολοφονήθηκε η Υπατία από εξοργισμένους χριστιανούς; Ο Δαρβίνος ήταν πολέμιος του χριστιανισμού; Το Ισλάμ κατέστρεψε τον πολιτισμό; Ο Αϊνστάιν πίστευε στον Θεό; Για πρώτη φορά, δίνονται απαντήσεις σε φλέγοντα ερωτήματα, για τον ρόλο της θρησκείας στον πόλεμο κατά της επιστήμης. Πρόκειται για ένα αποκαλυπτικό βιβλίο που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη από την πρώτη, κιόλας, σελίδα του.
Εάν θέλετε να γνωρίσετε την αλήθεια για τον αιώνιο πόλεμο της θρησκείας με την επιστήμη, τότε σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσετε αυτό το βιβλίο. Ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη εκείνων των ανθρώπων που αναζητούν την αλήθεια. Είναι ένας ανεκτίμητος θησαυρός.

Εκδόσεις λογεῖον
Τηλ. 24310-23327
e-mail: info@logeion.gr

Ο Γαλιλαίος στη φυλακή. Μύθοι για την επιστήμη και τη θρησκεία. Ο Γαλιλαίος στη φυλακή. Μύθοι για την επιστήμη και τη θρησκεία. Reviewed by Unknown on 16:27 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.