ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός ταξί πάτησε στην κυριολεξία πελάτη που του διαμαρτυρήθηκε

Δείτε τι έγινε στην πόλη Μπρίστολ της Αγγλίας, όταν διαπληκτίστηκε πελάτης με οδηγό ταξί.

Ασυνείδητος οδηγός ταξί παρέσυρε με το αυτοκίνητο τον πελάτη του, όταν αυτός διαμαρτυρήθηκε ότι του έβαλε «καπέλο» στην προκαθορισμένη διαδρομή.

Το πρωτοφανές περιστατικό κατέγραψε μια από τις κάμερες που βρίσκονται εγκατεστημένες στις βρετανικές πόλεις και οδήγησε στην καταδίκη του ασυνείδητου αυτοκινητιστού.

Ο Χόου Λόιντ, είχε συμφωνήσει με τον ταξιτζή να σταματήσει την κούρσα όταν το ταξίμετρο έφτανε στις 6 βρετανικές λίρες. Ο ταξιτζής Μοχάμεντ Τζάβιντ αγνόησε τον πελάτη του, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο δεύτερος και να ακολουθήσει λεκτική διαμάχη.

Στη συνέχεια ο πελάτης θέλησε να φωτογραφήσει τις πινακίδες του ταξί με το κινητό του και τότε έγινε αυτό που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο ευτυχώς δεν στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του πελάτη.

Ο «επαγγελματίας» αυτοκινητιστής καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση και απαγόρευσης άσκησης επαγγέλματος για δυο χρόνια, προκαλώντας τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των βρετανών!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.



http://www.pheme.gr/
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός ταξί πάτησε στην κυριολεξία πελάτη που του διαμαρτυρήθηκε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός ταξί πάτησε στην κυριολεξία πελάτη που του διαμαρτυρήθηκε Reviewed by Unknown on 10:12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.