Φωτογραφήθηκε γυμνή μέσα σε πτώμα αλόγου...



ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτή η ιστορία περιέχει φωτογραφίες και υλικό που είναι εξαιρετικά αποτρόπαιο και μπορεί να μην θέλετε να δείτε. Μην συνεχίσετε αν δεν θέλετε να δείτε κάτι που θα σας ενοχλήσει ή θα σας αηδιάσει.

Αφού φρόντισαν ένα 32χρονο άλογο του οποίου η υγεία όλο και χειροτέρευε, η Elizabeth Herrick και ο φίλος της Joshua Washburn το σκότωσαν με ένα μόνο πυροβολισμό από ένα όπλο μεγάλου διαμετρήματος.

Αυτά που έκαναν έπειτα είναι όμως που....

πυροδότησαν "ακραίες συναισθηματικές αντιδράσεις" και ακόμα και απειλές θανάτου.

"Οι άνθρωποι είναι συγκλονισμένοι ... από τη φρίκη. Είναι εξαιρετικά συγκλονιστικό," είπε ο σερίφης Dave Thompson στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Μόλις το ζευγάρι πυροβόλησε και κατέστρεψε το άλογο, η 21χρονη Ελισάβετ έβγαλε τα ρούχα της, ανέβηκε στο εσωτερικό του σκελετού του και τράβηξε φωτογραφίες. Μετά από την ανάρτησή τους στο ίντερνετ, το ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο με μια χιονοστιβάδα κριτικής που οδήγησε σε έρευνα της αστυνομίας για σκληρότητα σε ζώα.

Εκτός από τις φωτογραφίες της Ελισάβετ μέσα στο σώμα του αλόγου, υπάρχουν και πολλές άλλες, μεταξύ των οποίων φαίνεται να απεικονίζετε το ζευγάρι μαζί με την καρδιά του ζώου.

Η εξήγηση του ζευγαριού για τις φωτογραφίες και το ότι στη συνέχεια έφαγαν το ζώο; Σύμφωνα με τις αρχές στο τμήμα της αστυνομίας, το ζευγάρι ήθελε να αισθανθεί "ένα με το άλογο" και τη φύση.

"Το περιστατικό είναι σίγουρα αριθμός ένα στη λίστα με τις ιδιορρυθμίες που έχουμε συναντήσει," είπε ο Thompson. "Δεν έχω δει ποτέ μου κάτι τέτοιο πριν."

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας για το περιστατικό οι αρχές είπαν ότι καμία χρέωση δεν  θα κατατεθεί κατά του ζεύγους, καθώς τίποτε από αυτά που έκαναν δεν είναι τεχνικά παράνομο στην πολιτεία του Όρεγκον.

"Το γεγονός ότι αυτή η γυναίκα σύρθηκε στο άλογο μεταξύ θανάτωσης του και κατανάλωσης του δεν αποτελεί έγκλημα," είπε ο Thompson.

"Αν είχαν σκοτώσει το άλογο μόνο για να τραβήξουν φωτογραφίες, τότε θα είχαμε μια περίπτωση σκληρότητας ζώων", πρόσθεσε

Η μητέρα της Ελισάβετ είπε ότι από το περιστατικό, έχει λάβει απειλές για τη ζωή τους και "εχθρικά" σχόλια από ανθρώπους σε όλη τη χώρα, κατηγορώντας τη Herrick για λατρεία του Σατανά μέχρι και διαστροφή.

Σύμφωνα με τον Thompson, τόσο ο Joshua αλλά και η Elizabeth έχουν έχουν φύγει από την πολιτεία προσωρινά. Ενώ υπάρχουν αυστηροί νόμοι των ΗΠΑ εναντίον της βεβήλωσης των ανθρώπινων σωμάτων, οι δράσεις με τα πτώματα ζώων έχουν λίγους ως κανέναν νόμους που να το αποτρέπουν αυτό.

Ακολουθεί αποτρόπαιο ενοχλητικό φωτογραφικό υλικό. Μην συνεχίσετε αν δεν θέλετε να δείτε κάτι που θα σας ενοχλήσει ή θα σας αηδιάσει.






 
 
 
 
http://www.koulo.gr
Φωτογραφήθηκε γυμνή μέσα σε πτώμα αλόγου... Φωτογραφήθηκε γυμνή μέσα σε πτώμα αλόγου... Reviewed by Unknown on 18:53 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.