H αλήθεια για την Ομάδα "Ε"


Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει μια έντονη παραφιλολογία σχετικά με μια περιβόητη ομάδα την «Ε». Η συγκεκριμένη ομάδα λοιπόν λέγετε ότι χρησιμοποιεί μυστική και ανώτερη τεχνολογία για την άμυνα της Ελλάδος, και την κυριαρχία του Ελληνικού πολιτισμού στον κόσμο. Οι υποστηρικτές της λένε ότι τα άτομα που αποτελούν τη συγκεκριμένη ομάδα είναι εξωγήινοι που προέρχονται από τον Σείριο ή την Ανδρομέδα που ήρθαν στη γή πριν χιλιάδες χρόνια και τη δημιούργησαν. Και ακόμη αναφέρετε και ότι έχουν δημιουργήσει μυστικές βάσεις στη Σελήνη και Ανταρκτική...


Όλο αυτό ξεκίνησε γύρο στη δεκαετία του 70…Ο Ιωάννης Φουράκης γράφοντας ένα βιβλίο σχετικά με αυτούς έκανε μια γενική αναδρομή στην ιστορία και σε μερικές βασικές λεπτομέρειες, υπάρχουν διάφοροι υποστηρικτές όπως ο Ιωάννης Φουράκης, ο Ανέστης Κεραμιδάς, ο Κώστας Διαμαντής, ο Γεώργιος Πάλμος, ο Παναγιώτης Βούλγαρης, ο Δημήτρης Βαρδίκος και άλλοι…

Αναφορές σε ΜΜΕ…

Όλοι αυτοί λοιπόν κατά καιρούς έκαναν διάφορες αναφορές για αυτή την ομάδα λέγοντας ότι είναι αυτοί που θα μας σώσουν και ότι κατέχουν υπερόπλα τα οποία είχαν και έχουν χρησιμοποιηθεί για να αλλάξουν διάφορα μέρη της Ελληνικής Ιστορίας… Στην τηλεόραση θα εμφανίζονταν είτε στις πύλες του ανεξήγητου είτε στον Αθέατο Κόσμο, όπου εκεί συνήθως Ο Ιωάννης Φουράκης ή Ο Γεώργιος Πάλμος καλούνταν ως ειδικοί του θέματος και ως εκπρόσωποι της ομάδας… Στον έντυπο τύπο τώρα όλο το θέμα μεταδόθηκε από τα περιοδικά strangeκαι μυστική Ελλάδα, τα οποία φιλοξενούσας συνεντεύξεις από τα προαναφερθέντα άτομα καθώς επίσης και υποτιθέμενες επιστολές της εν λόγο ομάδας.

Μια σύγχρονη Νεομυθολογία

Όλα αυτά όμως μπορεί να ακούγονται καλά στα αυτιά των αναγνωστών και των τηλεθεατών αλλά δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα καλοστημένο παραμύθι, το οποίο δημιουργήθηκε για να μαζικοποιήσει τον ημιμαθή κόσμο. Μετά δε από το όλο θέμα άρχισαν να εμφανίζονται και άλλες ομάδες οι οποίες ήταν λέει οι αυθεντικές, εμφανίζονταν και έλεγαν τις ασυναρτησίες τους. Βασικά όλοι αυτοί ήταν φανατισμένοι Έλληνες οι οποίοι αγαπάνε τον τόπο τους αλλά το εκφράζουν με το λάθος τρόπο. Μια από αυτές ήταν και του Κυρίου Αριστοτέλη Κακογεωργίου, οποίος έλεγε ότι η δική του ομάδα την οποία έχει δημιουργήσει από το 1962,και ότι είναι η αυθεντική «Ε» και μάλιστα δημιούργησε και ναό . Και μάλιστα άρχισε μια αντιπαλότητα μεταξύ Φουράκη-Κακογεωργίου, όπου ο Φουράκης έλεγε ότι ο Κακογεωργίου δεν έχει την αυθεντική «ε». Αυτό μπορούμε να το δούμε στη σχετική έρευνα του Παντελή Γιαννουλάκη εκδότη του περιοδικού strangeσε αποκλειστική συνέντευξη και με τους δύο…


Kαι συγκεκριμένα έλεγαν….

Φουράκης: … Δεν πρόκειται για ομάδα αλλά για σωματείο, ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο λειτουργεί εν γνώσει μου και πολλών άλλων εδώ και καιρό και διοργανώνει κυρίως μαραθονοδρομείες. Μην μπερδεύετε τη θρυλική ομάδα «ε» με τούτο το σωματείο….

Κακογεργίου: …Όλα αυτά που λέγονται πως η ομάδα μου είναι ένα απλό σωματείο είναι αστεία πράγματα. Το δικαστήριο έπρεπε να κατοχυρώσει νομικά εμένα και την ομάδα μου οπότε και μας καταχώρησε ως σωματείο… Δεν υπάρχουν άλλες ομάδες «Ε» με νομική υπόσταση και αν υπάρχουν δίχως αυτήν , τότε πέραν από εκμεταλλευτές του ονόματος είναι και κλέφτες!...

Βλέπετε λοιπόν σε αυτό το απόσπασμα από το περιοδικό Mysteryτεύχος 49, την γνώμη και των δύο. Μα θα μπορούσε ποτέ αν υπήρχε μια τόσο προηγμένη τεχνολογικά ομάδα να δηλωθεί στο δικαστήριο;  Και καταλαβαίνουμε και ότι ο Φουράκης πασάρει ένα νεομυθολογικό του σκουπίδι λέγοντας σε συνέντευξη του στον Παντελή Γιαννουλάκης.

«…Η ομάδα «Ε» είναι μια ομάδα απόλυτα μυστική-ανεξάρτητα από τη δημοσιοποίηση της ύπαρξής της-και κανείς δεν ξέρει, ούτε μπορεί να ξέρει, ποια είναι τα μέλη της. Εικασίες κάνουμε απλώς για το ποιοι είναι στις παρυφές… Ξέρουμε ότι η ανώτατη ηγεσία της αποτελείται από 7 άτομα…»

Πιο συγκρατημένη ήταν η άποψη του κυρίου Χρήστου Γούδη στη συνέντευξή του πάλι στον Παντελή Γιαννουλάκης όπου λέει χαρακτηριστικά

«…Υποθέτω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει διάχυτη η αντανάκλαση μιας προσδοκίας ότι υπάρχουν κάποιοι, ομαδοποιημένα, οι οποίοι έχουν μεγάλη αίσθηση της Ελληνικότητας, και των κινδύνων που στη σύγχρονη εποχή συμπιέζουν ή περικυκλώνουν τον Ελληνισμό. Πιστεύω δηλαδή ότι αυτή τη στιγμή, η «Ομάδα Ε», τουλάχιστον στα ευρύτερα στρώματα του πληθυσμού, ως ζήτημα, είναι η αντανάκλαση μιας προσδοκίας. Η έκφραση μιας προσδοκίας, λόγο της αφερεγγυότητας και της κρίσης εμπιστοσύνης προς την άρχουσα τάξη εν Ελλάδι, ότι υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι συμμετέχουν σε μια στοχευμένη ομαδοποίηση ικανών Ελλήνων-με την αίσθηση και τη διερεύνηση του τι σημαίνει Ελληνικότητα  - που δεν άγονται από τα παιχνίδια του κατεστημένου όπως έχει, και ενεργούν υπέρ της Ελλάδας, εκ του παρασκηνίου…»

Οι ειδικοί λένε….

  

Γιώργος Ιωαννίδης(αναφέρει χαρακτηριστικά στο editorial του περιοδικού mystery στο ειδικό τεύχος-αφιέρωμα ): …Βλέπουμε ότι διαφορετικές ομάδες «ε» ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια… πολλοί έχουν κουραστεί με το όλο θέμα, αφού τα νέα δεδομένα ξεκαθαρίζουν το τοπίο αποδεικνύοντας  πως η μεσσιανική υπερ-ομάδα δεν υπήρξε ποτέ…»

«…είναι αναγκαίο να τεθεί το όλο ζήτημα λίγο πιο κοντά στα ανθρώπινα όρια… Δεν υπάρχει εκείνη η αόρατη ομάδα των θαυμάτων και της τεχνογνωσία… Όλες αυτές οι θεωρίες είναι ωραίο να διαβάζονται αλλά όχι να γίνονται αντικείμενο ασπασμού… Έφτασε η στιγμή να δοθεί ένα τέλος σε όλη αυτή τη παραφιλολογία…»

Παντελής Γιαννουλάκης(στο βιβλίο του «Η αλήθεια για την ομάδα «ε» αναφέρει»): «…όχι δεν πιστεύω ότι υπάρχει μία τέτοια «ομάδα έψιλον» όπως την εννοούν όλοι οι τυχοδιώκτες που καταλήξαμε να έχουν μιλήσει ή γράψει για αυτήν. Όσοι το έχουν κάνει αυτό, δημιούργησαν-εν γνώσει τους ή εν αγνοία τους- την «Ομάδα έψιλον» για την οποία οι περισσότεροι με ρωτάνε. Είναι δικό τους δημιούργημα. Δηλαδή όχι δεν πιστεύω ότι υπάρχει αυτή η «Έψιλον» Ομάδα σούπερ ηρώων που διατρέχουν τις χιλιετηρίδες αγωνιζόμενοι μυστικά για την Ελλάδα και τις Ελληνικές υποθέσεις και τους Έλληνες, που είναι παντοδύναμοι διαθέτουν απίστευτα υπερόπλα, είναι εξωγήινοι θεοί από την αρχαιότητα κλπ κλπ.(αυτή είναι μια νεομυθολογία που προχείρως βασίστηκε σε-ή προέκυψε από- αυτά που γράφαμε στην περίοδο 1993-2000…)…»

Οι άνθρωποι που αυτοαποκαλούνται ως οι εκπρόσωποι των «Ε»…

Κωνσταντίνος Διαμαντής
Γεννήθηκε το 1950.Σπούδασε στο τμήμα οικονομικών της νομικής καθώς επίσης γραφολογία και ψυχολογία στο εξωτερικό.Αρθρογραφεί σε περιοδικά και τύπο για θέματα ελληνικής φιλοσοφίας και μεταφυσικής.Είναι επίσης γνωστός για τις εκπομπές που έκανε παλιότερα σε αθηναϊκό ιδιωτικό τηλεπτικό κανάλι.Ο κ. Διαμαντής έχει γίνει ευρέως γνωστός λόγω του ότι παραδέχεται ανοικτά ότι λαμβάνει συχνά κείμενα από την ομάδα Ε.Όπως υποστηρίζει και ο κ.Κεραμυδάς αυτά τα κείμενα είναι συνήθως ΄΄προφητικού΄΄ χαρακτήρα ενώ δεν λείπουν και οι τοποθετήσεις-απόψεις(τους) πάνω σε θέματα της επικαιρότητας.Τα κείμενα έχουν πάνω τους ένα αρχαίο ελληνικό-άγνωστο σε μας-Έψιλον,ενώ σύμφωνα με τον κ. Διαμαντή,ακολουθείται από μέρος τους ένα σύστημα συντεταγμένων κάθε φορά που τοποθετείται αυτό-το νόμισμα- στο χαρτί,υποδηλώνοντας την ημερομηνία και άλλα ίσως στοιχεία.Συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι άλλα 12 άτομα λαμβάνουν αυτά τα γράμματα σε όλο τον κόσμο(χωρίς να ξέρει ποιοι είναι αυτοί),οι 2-3 από αυτούς στην Ελλάδα.

Ιωάννης Φουράκης
Ο Ιωάννης Φουράκης είναι ο άνθρωπος που έδωσε δημοσιότητα στην ομάδα Ε από το δεκαετία του 1980.Στο βιβλίο του «τα  Προ-μηνύματα των Δελφών» κάνει τη πρώτη του αναφορά στην περιβόητη ομάδα ενώ εκεί γίνεται και μια πρώτη αναφορά στην γνωστή μετέπειτα Ο.Ε.Α(Ομάδα Εθνικής Αποκατάστασεως- η οποία αν και επίσημα έχει σταματήσει να ΄΄λειτουργεί΄΄(με ανακοίνωσή της στο περιοδικό Τρίτο Μάτι πριν λίγους μήνες) πρόσφατα εξέδωσε ανακοίνωση στον ιστό www.e-e-e.gr ).Τέλος στο συγκεκριμένο βιβλίο γίνεται πρώτη αναφορά και στην Π.Α.Κ.Ε.Α.Δ(βλ.παραπάνω) και μάλιστα ανακοινώνεται η σχέση Π.Α.Κ.Ε.Α.Δ και ομάδας Έψιλον. Ο κ. Φουράκης δίνει ιδιαίτερη σημασία στο ΙΧΩΡ το γονίδιο που έχουν μέσα τους οι Έλληνες(αυτόν τον όρο δίνει για το τι είναι Έλληνας).Χαρακτηριστικό του συγγραφέα Ι. Φουράκη είναι η αισιοδοξία του για την αφύπνιση και αναγέννηση του Ελληνισμού.
Ανέστης Κεραμυδάς
Γεννήθηκε το 1949.Εργάστηκε επί σειρά ετών ως αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού. Το πρώτο του βιβλίο κυκλοφόρησε το 1986 με τίτλο ΄΄Δεν ήταν καιγόμενη βάτος΄΄. Το 1996 όμως το βιβλίο του΄΄Ομάδα Ε΄΄ έγινε μπεστ σέλερ.Ο Ανέστης Κεραμυδάς είναι από τους πιο γνωστούς ανθρώπους που συντηρούν σήμερα την υπόθεση της ομάδας Ε. Όπως υποστηρίζει, τις πληροφορίες του τις παίρνει από ειδικούς απεσταλμένους της ομάδας Ε, ενώ ο λόγος του είναι ορμητικός ,χειμαρρώδης και αισιόδοξος. Και ίσως γι’αυτό να έχει κατηγορηθεί από πολλούς ως ΄΄υπερβολικός΄΄. Τέλος εμφανής είναι στα βιβλία του και η προφητική διάθεση.Υποστηρίζει μάλιστα ότι πολλά γεγονότα που έχει ανακοινώσει(σ.σ πληροφορείται από απεσταλμένους της Ε) έγιναν πραγματικότητα. Ο κ. Κεραμυδάς είναι εκδότης του περιοδικού “ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ”.

Γεώργιος Γκιόλβας
Γεννήθηκε το 1920 και έχει σπουδάσει πυρηνική φυσική και μηχανολογία στα πανεπιστήμια της Βοστώνης και Πάντοβα αντίστοιχα. Είναι ιδρυτής του Ανεξάρτητου Κέντρου Πυρηνικών και Επιστημονικών Ερευνών ενώ γεγονός είναι οι συνεργασίες του με τη ΝΑΣΑ το ΝΑΤΟ και το Δημόκριτο. Επίσης έχει λάβει διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας λόγω των δεκάδων εφευρέσεων του κυρίως σχετικά με τη σύντηξη της ύλης. Γνωριζόταν επίσης τόσο με τον Αλβέρτο Αϊνστάιν όσο και με τον Νίκολα Τέσλα. Αισθάνεται δέος κανείς όταν διαβάζει το βιογραφικό του. Από την άλλη είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος(προσωπικά δε γνωρίζω κάποιον άλλον) ο οποίος έχει υποστηρίξει ανοικτά ότι είναι μέλος της ομάδας Ε! Επίσης σε τηλεοπτική εκπομπή στις αρχές του 2003 υποστήριξε ότι μετά από μακροχρόνια μελέτη των κειμένων του Αριστοτέλη(βλ. πιο πάνω) κατάφερε να κατασκευάσει ένα διαστημόπλοιο το οποίο και φυλάσσεται καλά στον Όλυμπο προφανώς μαζί με το υπερ-όπλο μπέβατρον(το οποίο σε κάποια συνέντευξή του υποστηρίζει ότι βρίσκεται εκεί).Υποστηρίζει επίσης και αυτός ότι οι Έλληνες έχουν θεϊκή προέλευση και ότι ο Αριστοτέλης ήταν εξωγήινος.Είναι υπέρ της άποψης πολλών ερευνητών και επιστημόνων ότι η σελήνη είναι ΄΄ξενόφερτο΄΄ σώμα στο ηλιακό μας σύστημα. Ο κ. Γκιόλβας θεωρείται από πολλούς μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, ενώ παράλληλα ο αριθμός των συνεντεύξεων που έχει δώσει είναι πολύ μικρός(δεν έχει εκδώσει κανένα βιβλίο).Αυτό φυσικά δημιουργεί γύρω του ένα πέπλο μυστηρίου.


Συμπερασματικά...

Πρέπει λοιπόν κα προσπαθήσουμε να αναγνωρίσουμε μέσα από αυτή τη θίελλα των ουτοπικών και μη απόψεων περί του θέματος, ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα. Να μπορέσουμε να ξεχωρισουμε την πραγματικότητα, από τα ψεύτικα ουτοπίματα τα οποία γεμίζουν σκουπίδια το μυαλό των ανθρώπων. Στη σημερινή εποχή που μας διέπει μια κρίση όχι απλά οικονομική αλλά πάνω απολα μία κρίση ιδεών, υγειών σκέψεων και ιδεολογιών, να είμαστε επιφυλακτικοί και να προσγειονόμαστε στην πραγματικότητα και όχι σε ένα ουτοπικό κόσμο όπου κάποιοι περιμένουν κάθε ομάδα «Ε» να ρθεί να τους σώσει από το διάστημα και από οπουδήποτε αλλού. Διότι σήμερα η Ελλάδα πονάει και έχοντας ο Έλληνας αυτή τη νοοτροπία την πονάει περισσότερο...Επιπλέον είναι αναγκαίο να υπάρχουν τέτοιες ομάδες απλά να συγκλίνουν προς την πραγματικότητα. Διότι μόνο έτσι η Ελλάδα θα σωθεί, αν και μόνον άν ο Ελληνας ενωθεί και αντιμετοπείσει τα προβλήματα που διέπουν τη σημερινή κοινωνία.


Toπαρόν άρθρο δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα στις 28/10/11

ΣΕΛ.7

Μπορείτε να προμηθευτείτε το τεύχος σε ηλεκτρονική μορφή

Από εδώ


www.strange-files.net
H αλήθεια για την Ομάδα "Ε" H αλήθεια για την Ομάδα "Ε" Reviewed by Unknown on 00:24 Rating: 5

2 σχόλια:

Σωτήρης Μπαρσάκης είπε...

η διεύθηνση είναι www.strange-files.net

ευχαριστούμε πολύ...

Σωτήρης Μπαρσάκης είπε...

http://strangefiles.net/new/?p=180 πηγή!!

Από το Blogger.