Καστοριά: Έγκλημα πάθους 22χρονης που δεν το χωράει ανθρώπινος νους!!

Ενα πρωτοφανές έγκλημα πάθους, που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Ενας σφαγιασμός που παρόμοιός του δεν έχει καταγραφεί ποτέ στα ελληνικά χρονικά. Η «Espresso» αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία της 21χρονης Ανδριάνας, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του συντρόφου της, ο οποίος την κατακρεούργησε με τριάντα μαχαιριές...και πέταξε το άψυχο κορμί της στα παγωμένα νερά της λίμνης της Καστοριάς. Οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη νεκρή κοπέλα αδυνατούν να περιγράψουν με λόγια την εικόνα που αντίκρισαν, ενώ ακόμα ψάχνουν χαρακτηρισμό για τον άνθρωπο που έδωσε τόσο πρόωρο τέλος σε ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την άγρια δολοφονία της Ανδριάνας Γαρδικιώτη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, άρχισε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η φοιτήτρια των ΤΕΙ Καστοριάς είχε συναντηθεί με τον 35χρονο φίλο της Στάθη Ευσταθίου, με τον οποίο διατηρούσε σχέση τον τελευταίο χρόνο. Για άγνωστη μέχρι στιγμή αίτια ξέσπασε μεταξύ τους άγριος λεκτικός καβγάς. Στη συνέχεια ο 35χρονος άντρας ανάγκασε την 21χρονη σύντροφό του να ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στο FaceBook συνολικά είκοσι φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονταν οι δυο τους σε τρυφερές στιγμές. Η έκρυθμη κατάσταση μεταξύ τους συνεχίστηκε, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγωδία που βρισκόταν προ των πυλών.

Ο 35χρονος άντρας θόλωσε, όρμησε στην Ανδριάνα και άρχισε να τη χτυπά. Πήρε στα χέρια του ένα μαχαίρι κι ένα κατσαβίδι, και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να την καρφώνει στον λαιμό και την καρδιά. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την πανέμορφη κοπέλα μέτρησε πάνω στο κατακρεουργημένο κορμί της περισσότερα από τριάντα χτυπήματα από τα φονικά όπλα του Στάθη Ευσταθίου. «Ο δράστης επιτέθηκε με πολύ μεγάλη μανία. Πρόκειται για σφαγιασμό. Το θύμα φέρει γύρω στα τριάντα χτυπήμα ατα από μαχαίρι και κατσαβίδι, τόσο στην περιοχή του τραχήλου όσο και στον θώρακα. Συγκεκριμένα, έχει δεκαοκτώ χτυπήματα στον λαιμό και περισσότερα από δέκα στον θώρακα. Μάλιστα ένα από αυτά προκάλεσε ρήξη καρδιάς, ενώ υπάρχουν χτυπήματα και στην οσφυϊκή χώρα (δηλαδή στο σημείο μεταξύ του χαμηλότερου πλευρού και της λεκάνης)! Επιπλέον, το πτώμα φέρει πολλές εκδορές και μικρότερα χτυπήματα στα χέρια αλλά και το πρόσωπο, κάτι που σημαίνει ότι προσπάθησε να αντιδράσει και ότι υπήρξε συμπλοκή και πάλη» είπε στην «Espresso» o ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος.

Ο στυγερός δολοφόνος, όταν είδε την 21χρονη κοπέλα να ξεψυχά στα χέρια του, προσπάθησε να απαλλαγεί από το πτώμα της και το άφησε στη λίμνη της Καστοριάς. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή με προορισμό το Κιλκίς. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο δράστης έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας και όταν του έγινε σήμα να σταματήσει το όχημά του, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε σε παρακείμενη κολόνα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο όχημά του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν στο πορτμπαγκάζ ίχνη από μαλλιά και αίμα, ενώ ο 35χρονος ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο στο οποίο είχε εγκαταλείψει το πτώμα της άτυχης κοπέλας. Τα ξημερώματα του Σαββάτου άντρες της αστυνομίας ερεύνησαν την περιοχή που τους είχε υποδείξει ο δολοφόνος και εκεί εντόπισαν το άψυχο σώμα της 21χρονης, πάνω στο οποίο ήταν ακόμη καρφωμένα το κατσαβίδι και το μαχαίρι με τα οποία της είχε αφαιρέσει τη ζωή. Ο 35χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Κιλκίς, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση του μετά την πρόσκρουση του αυτοκινήτου του στην κολόνα.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK

«Ο,τι έγινε πλέον δεν αλλάζει...» Λίγη ώρα μετά το άγριο έγκλημα ο 35χρονος δολοφόνος που κατάσφαξε τη φίλη του ομολογούσε με ένα μήνυμα που έστειλε μέσω Διαδικτύου την απεχθή πράξη του και ζητούσε... συγγνώμη από την πανέμορφη κοπέλα.

Στο προσωπικό μήνυμα, με αποδέκτη την 21χρονη νεκρή φοιτήτρια, που ανήρτησε ο Στάθης Ευσταθίου την Παρασκευή στις 12.37 μ.μ. και το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, «ανέβηκε» στο Facebook λίγο μετά την άγρια δολοφονία, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Προς Ανδριάνα Γαρδικιώτη (Ανδριάνα Μικρή Πεταλουδίτσα). Λυπάμαι και συγγνώμη. Ο,τι έγινε πλέον δεν αλλάζει. Σε αγάπησα, σε αγαπώ και θα συνεχίσω να σε αγαπάω Μάου μου!!! Ενα ολόκληρο χρόνο μαζί και από δω και πέρα για πάντα, ώς την αιωνιότητα, μαζί! Καλό ταξίδι και έρχομαι κι εγώ μαζί σου. Αλλωστε ένα χρόνο τώρα ποτέ δεν άφησε ο ένας τον άλλον μόνο του. Ερχομαι (Νιεχ Νιεχ μου)…»

Λίγες ώρες πριν από την ανάρτηση του παραπάνω μηνύματος στη σελίδα του προφίλ του ο 35χρονος δράστης είχε αναγκάσει την άτυχη 21χρονη να «ανεβάσει» στον «τοίχο» της στο Facebook είκοσι προσωπικές τους φωτογραφίες που απεικόνιζαν το ζευγάρι σε παλαιότερες, ευτυχισμένες στιγμές. Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες με το ζευγάρι αναρτήθηκαν στο προφίλ της 21χρονης («Ανδριάνα Μικρή Πεταλουδίτσα») στις 4.51 τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου, ενώ το μήνυμα στο προφίλ του 35χρονου («Stathis Eustathiou») «ανέβηκε» στο προφίλ του περίπου εφτάμισι ώρες αργότερα!

Είναι χαρακτηριστικό πως αμέσως μετά την είδηση της στυγερής δολοφονίας της φοιτήτριας από τα χέρια του μέχρι πρότινος αγαπημένου της εκατοντάδες οργισμένοι χρήστες του Διαδικτύου «πολιορκούν» τη σελίδα του 35χρονου εκφράζοντας την οργή τους προς το πρόσωπό του και αφήνοντας ιδιαίτερα επιθετικά σχόλια εναντίον του.
ΣΤΕΡΝΟΠΟΥΛΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Η ΑΝΔΡΙΑΝΑ!

Η αδικοχαμένη Ανδριάνα Γαρδικιώτη ήταν το τελευταίο από τα τέσσερα παιδιά μιας πολύτεκνης οικογένειας από το χωριό Περιβόλι στην Κέρκυρα. Πριν από περίπου ένα χρόνο η 21χρονη άφησε τους γονείς της, τις δυο αδερφές και τον αδερφό της και μετακόμισε στην Καστοριά για να σπουδάσει στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του τοπικού ΤΕΙ.

Χαμογελαστή, κοινωνική και αισιόδοξη, η νεαρή φοιτήτρια ονειρευόταν να κάνει καριέρα ως παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών. Γνωρίζοντας πως οι γονείς της τα φέρνουν δύσκολα βόλτα, άρχισε να ψάχνει για δουλειά και από την πρώτη μέρα που πήγε στην Καστοριά, όπου συγκατοικούσε με μια φίλη της, εργάστηκε ως σερβιτόρα σε καφέ και νυχτερινά μαγαζιά, αλλά και ως παρουσιάστρια σε τοπικό κανάλι. Πέρυσι άλλωστε είχε παρουσιάσει στους τηλεθεατές το τοπικό καρναβάλι της πόλης της Καστοριάς, τα φημισμένα Ραγκουτσάρια, αλλά και την παρέλαση στο Αργος Ορεστικό. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα υπερήφανη γι’ αυτό, αφού είχε ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της με μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, τα όνειρά της έσβησαν απροσδόκητα από τα χέρια του άντρα που έμελλε να είναι ο τελευταίος σύντροφος της ζωής της. Στα είκοσι ένα της χρόνια η Ανδριάνα έφυγε μακριά, πέταξε ψηλά και βρίσκεται πλέον στην γειτονιά των αγγέλων.

ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΡΝΟ ΚΑΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ

Για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και παράνομη οπλοκατοχή είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχε περάσει χειροπέδες στον 35χρονο, ενώ εναντίον του είχε σχηματιστεί δικογραφία με κατηγορίες για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών είχαν βρεθεί στην κατοχή του περισσότερα από τριάντα χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες με πολύ σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς και πλήθος άλλων αντικειμένων, όπως ένα αεροβόλο όπλο, τέσσερις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή που ήταν επιμελώς κρυμμένοι μέσα σε ύφασμα καναπέ, έντεκα οπτικοί πολυμορφικοί δίσκοι (DVD), ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα, επτά αμπούλες αερίου, ένα σπρέι πιπεριού και μια πτυσσόμενη ράβδος. Μάλιστα η εισαγγελέας είχε ενεργοποιήσει διάταξη του νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση του ονόματος για εγκλήματα εις βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το τελευταίο διάστημα ο 35χρονος δραστηριοποιούνταν στη διοργάνωση μουσικών events, ενώ κατά διαστήματα εργαζόταν και ως DJ σε νυχτερινά μαγαζιά.

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ

Η σχέση της 21χρονης Αντριάνας με τον 35χρονο Στάθη Ευσταθίου, που έμελλε να είναι ο μοιραίος άντρας της ζωής της, άρχισε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν η νεαρή κοπέλα έφυγε από την Κέρκυρα και εγκαταστάθηκε στην Καστοριά για να σπουδάσει.

Σύντομα η πανέμορφη φοιτήτρια άρχισε να βγαίνει με την παρέα της και να επισκέπτεται τα νυχτερινά μπαράκια της Καστοριάς, όταν σε ένα από αυτά γνωρίστηκε με τον 35χρονο από την Θεσσαλονίκη, που εργαζόταν ως DJ και διοργανωτής events. Φυσικά η Αντριάνα δεν γνώριζε τίποτα για την ανάμειξή του σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας. Η σχέση τους διήρκησε περίπου ένα χρόνο, αλλά το τελευταίο διάστημα τα πρώτα σύννεφα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Τελικά την περασμένη Παρασκευή οι δυο τους ήρθαν σε ρήξη και η αυλαία έπεσε οριστικά, όταν η 21χρονη έπεσε νεκρή, χτυπημένη με μαχαίρι και κατσαβίδι από τα χέρια του μέχρι πρότινος φίλου της.

Χθες το πρωί συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί της αδικοχαμένης Αντριάνας είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη φοιτήτρια. Η κηδεία της 21χρονης πραγματοποιήθηκε σε βαρύ κλίμα πένθους στο χωριό Περιβόλι Κέρκυρας, από όπου καταγόταν.

www.madata.gr
Καστοριά: Έγκλημα πάθους 22χρονης που δεν το χωράει ανθρώπινος νους!! Καστοριά: Έγκλημα πάθους 22χρονης που δεν το χωράει ανθρώπινος νους!! Reviewed by Unknown on 20:45 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.