ΣΟΚ: ΑΓ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΈΣΦΑΞΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ !

Φόρεσε την στολή του Άγ. Βασίλη και για λόγους που μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι...

μπήκε σε σπίτι κοντά στο Ντάλας του Τέξας και έσφαξε ολόκληρη την οικογένεια. Στη συνέχεια ο δολοφόνος πιστεύεται ότι...
αυτοκτόνησε. Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρισαν ανήμερα τα Χριστούγεννα, οι αστυνομικοί που μπήκαν σε κατοικία στην πόλη Γκρέιπβάιν, κοντά στο Ντάλας του Τέξας.

Εντός της οικίας ανάμεσα σε τυλιγμένα δώρα και στολίδια, βρήκαν επτά πτώματα, τέσσερις γυναίκες και τρεις άντρες ηλικίας 15-59 ετών, οι οποίοι φαίνεται ότι ανήκαν στην ίδια οικογένεια και έφεραν όλοι τραύματα από σφαίρες.
Ανάμεσά τους πιστεύεται ότι ήταν και ο 56χρονος δράστης, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε την «έμπνευση» να ντυθεί Αγ. Βασίλης προτού ξεκινήσει το μακελειό και στην συνέχεια θέσει τέλος και στη δική του ζωή.
Οι γείτονες δεν αντελήφθησαν τίποτα, ωστόσο ένα επείγον τηλεφώνημα κινητοποίησε την αστυνομία. Παρότι το άτομο που τηλεφώνησε δεν είπε τίποτα, η κλήση έδωσε την δυνατότητα να εντοπιστεί η γεωγραφική θέση.
Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος δεν είδαν κανένα σημάδι παραβίασης και έτσι αναγκάστηκαν να παραβιάσουν οι ίδιοι την πόρτα.
Οι τοπικές αρχές κάνουν λόγο για την «χειρότερη υπόθεση εδώ και πολλά χρόνια».


 http://24wro.blogspot.com
ΣΟΚ: ΑΓ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΈΣΦΑΞΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ! ΣΟΚ: ΑΓ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΈΣΦΑΞΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ! Reviewed by Unknown on 16:29 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.