Απίστευτο:Σίγουρα αυτός ο άνθρωπος μόνο υψοφοβικός δεν είναι!!!

Ο γεννημμένος το 1976 Jeb Corliss, είναι σίγουρα ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Από αυτή την περίεργη μικρή πάστα ανθρώπων, που θέλουν πάντοτε να ξεπερνούν τα όρια.
Ο Corliss, ασχολείται με ένα άθλημα(;), που οι περισσότεροι θα το θεωρήσουν άχρηστο, επικίνδυνο, ακραίο, ενασχόληση για βλαμμένους στο μυαλό..


Σίγουρα αυτός ο άνθρωπος μόνο υψοφοβικός δεν είναι, μια και αυτό που κάνει, όλο και καλύτερα, επιχειρώντας κάθε φορά και κάτι νέο, είναι το να μεταμορφώνεται σε άνθρωπο-πουλί. Είναι skydiver, αλεξιπτωτιστής, BASE Jumper, αλλά πάνω απ΄ όλα wingsuitflyer.
Κατά καιρούς, έχει πηδήξει, από τον Πύργο του Άιφελ, από το Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντιγκ, από τους διπλούς Πύργους της Πετρόνας, στην Κουάλα Λουμπούρ, και συχνά πυκνά από τις Άλπεις.
Το "κουστούμι", που φορά, στις πτήσεις του, λέγεται Wing-suit, το έχει εξελίξει ο ίδιος, σε μια ιδέα, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1930.
Το αρχέγονο πάθος του ανθρώπου, να πετάξει...
Δείτε το βίντεο, και ανατριχιάστε.
Σημειώστε, δε, ότι στο τέλος προσγειώνεται με τη βοήθεια ενός μικρού αλεξίπτωτου, αν και τον τελευταίο καιρό, σπάει το κεφάλι του να βρεί μια λύση που θα του επιτρέπει να επιστρέφει στη γη, χωρίς τη βοήθεια αλεξιπτώτου. Respect!





 
 
e-typos.com

http://peri-planomenos.blogspot.com


Απίστευτο:Σίγουρα αυτός ο άνθρωπος μόνο υψοφοβικός δεν είναι!!! Απίστευτο:Σίγουρα αυτός ο άνθρωπος μόνο υψοφοβικός δεν είναι!!! Reviewed by Unknown on 22:03 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.