Σοκαριστικό: live σόου στην τηλεόραση όπου τρώνε ο ένας τον άλλον... στην κυριολεξία!! (βίντεο)


Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν τρελά πράγματα στην τηλεόραση μόνο και μόνο για να αυξηθεί η θεαματικότητα.
Στη τηλεόραση σε ένα ολλανδικό κανάλι λοιπόν ξεκινάει ένα σόου όπου οι παίκτες πρόκειται να φάνε ο ένας τον άλλον... στην κυριολεξία! Ακριβώς για να δουν τι γεύση έχει η ανθρώπινη σάρκα. Αυτό ακριβώς είναι η πρώτη φορά που ο... κανιβαλισμός θα μεταδοθεί ζωντανά στην τηλεόραση.

Τα "πειραματόζωα" στο σόου για το ολλανδικό κανάλι BNN είναι ο Valerio Zeno και  ο Dennis Storm, οι οικοδεσπότες της εκπομπής, που πρόκειται να εξάγουν χειρουργικά σάρκα τους από τις πλευρές και τους γλουτούς τους. Και τότε το κρέας θα πρέπει να σερβιριστεί στον καθένα τους. Αηδεία! Σύμφωνα με τον Valerio, από τότε που είδε μια ταινία στην οποία οι επιζώντες ενός αεροπορικού δυστυχήματος έφαγαν ο ένας τον άλλον για να παραμείνουν ζωντανοί, πάντα αναρωτιόταν τι γεύση θα είχε. Τώρα θα έχει τελικά την ευκαιρία να το μάθει. Ο Storm ωστόσο, λέει ότι ποτέ δεν αναρωτήθηκε για αυτό πριν, αλλά τώρα που έχει την ευκαιρία, θα την "αρπάξει".

Ακολουθεί σχετικό βίντεο...

 
 
http://a-pistefto.blogspot.com
Σοκαριστικό: live σόου στην τηλεόραση όπου τρώνε ο ένας τον άλλον... στην κυριολεξία!! (βίντεο) Σοκαριστικό: live σόου στην τηλεόραση όπου τρώνε ο ένας τον άλλον... στην κυριολεξία!!  (βίντεο) Reviewed by Unknown on 23:33 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.